Hepsiburada.com 400 TL Monitör Tavsiyesi

Hocam Aras kargo bende sevmiyorum ama ben cuma 12 ye doğru indirim bitmeden 10 dk önce sipariş verdim dün geldi benimki. Bursa'da oturuyorum şaşırttı Aras

Viewsonic modelini sipariş ettim.
Hayırlı olsun.Şimdi baktımda bende aynı monitörü sipariş etmeyi düşünüyorum.395 liraya gerçekten uygun geldi.Ürün elinize ulaştı mı?İlk deneyimleriniz nasıl acaba?

@CHEF Teşekkürler, ürün bulunduğum yere geldi ama daha teslim almadım ürünü. Yarın teslim alırım ürünü herhalde diye düşünüyorum, bugün dağıtıma çıkmıştı kargom, yarın okulum var kargoyu arkadaşlara yönelteceğim eğer kargoyu alırlarsa ürün yarın elimde olur, almazlarsa da Cuma gününe kalır.

Anladım.Ürünü deneyimlemeye başladığınızda benide aydınlatırsanız çok makbule geçer.

Teşekkürler, yorumlarınız için. Son olarakta ürün sandalye üzerinde yanlardan baktığında da görüntü kalitesini koruyor. Monitörden uzaklaştıkça da görüntü yine iyi, yalnız monitörün yüksekliğinden daha alçak bir noktadan monitöre doğru bakarsanız, görüntü kaybı yaşarsınız, yani uzaklaştığında sandalye üzerinden değil de yerden bakarsanız ya da sandalyeden daha alçak bir hizaya otursanız diyelim o zaman monitöre baktığınızda normal olarak net görmezsiniz.

Hayirli olsun hocam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…