Hepsiburada.com alışveriş deneyimi

Yer
Hatay, Antakya
Klavye ve işlemci (12100F) siparişim vardı bu şekilde göndermişler:

Herhangi bir koruma, kılıf vs yok kutuları kartona koyup göndermişler. Gördüğünüz gibi birkaç yerden yırtılmış, açılmış, ezilmiş her şey gelmiş başına. Satıcı: Hepsiburada, getiren: HepsiJet. 2. Siparişim 2 Kasım'da sipariş edilen ürün:

5 gündür hâlâ kargoya bile verilemedi zaten kargoya verdiklerinin hâlini de görüyorsunuz. Hepsiburada'dan alışveriş yaparken iki kez düşünmeliyiz.

Klavye işlemcinin paketlemesi gerçekten çok kötü olmuş. Bende sipariş vermiştim ama kutunun içine patpat balonlardan koymuşlardı. Personel ihmali olduğunu düşünüyorum.

Hepsiburada paketleme işine özen gösteriyor normalde HepsiJet taşımacılığı sırasında belki sorun olmuştur.

Şöyle ki HB üzerinden onlarca kez alışveriş yaptım. Böyle durumlar can sıksa da sadece gerçekten indirim olduğu zamanlar oluyor. Örneğin kasım indirimleri başlamadan önce 31 Ekimde verdiğim siparişim 1 Kasımda elime ulaştı. Fakat 1 Kasımda aynı üründen 1 adet daha sipariş ettiğimde şuan 7 Kasım ama hala kargo gelmedi.

Bana da işlemci küçük bir kutuda geldi, kutunun içinde sabit de değildi, Amazon'dan da öyle geliyor ne alsam. Galiba özel kargo şirketleriyle getirdikleri için özenle sarıp sarmalamıyorlar, elde taşıyorlar diye düşünüyorum.
Hatta geçen ekran kartı aldım, o da öyle bir koli içinde geldi, gayet sallanıyordu içinde, patpat vs. yoktu. Oradan oraya atılsa o şekilde yollamazlar heralde. (umarım öyledir yani)

Iade et, sikayet olustur. En azindan bu paketlemeyi yapan çalışan veya sorun taşımada olduysa kurye uyari alir.

Oysaki işlemci kutusu 9999999 m olmalıydı.

Paketleme hatalı değil de paketleme hiç yok. Raftan alıp ikisini aynı kutuya koyup göndermişler ince bir naylona bile sarmaya tenezzül etmemişler. Ben de onlarca kez alışveriş yaptım ama son birkaç alışverişim hep sorunlu geçti.
Kutu içindeki ürünlerde görünür bir sıkıntısı yoktu o yüzden iade gereği duymadım ama müşteri temsilcisini arayıp şikayetlerimi belirttim. Bakkaldan alsam en azından poşete koyar verirdi, can sıkıcı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…