Hepsiburada.com "Aynı Gün Kargo" Yalanı

68613

Gigapat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada.com üzerinden 4 tane ürün aldım. 3 ürün için ( Kasa, RAM ve monitör) "Aynı Gün Kargo" yazıyordu. Bu 3 ürünü de kendileri satıyor. Satın aldım, ödeme başarı ile gerçekleşti. 10 Ekim 2016 Pazartesi sabah 10:36 gibi siparişim onaylandı. Akşam saatlerine doğru baktım kasa Yurtiçi Kargo ile kargoya verilmiş ve sisteme kargo takip numarası girilmiş. Salı günü yani bu sabah kasa elime ulaştı. Buraya kadar her şey normal.

Monitör Pazartesi 23:55 gibi kargoya teslim edilmiş. 23:55 gibi kargoya verilen ürün artık Çarşamba gelir de neyse. Hadi bunu da kabul diyorum.

RAM ise gece 02:43 gibi kargo teslim edilmiş. Rezilliğe bakar mısınız. " Aynı Gün Kargo " yazan bir ürün ve ertesi güne kalıyor.

Müşteri hizmetlerini aradım kem küm lafı eveleyip geveliyorlar. İyi günler dedim kapattım.

Bir sıkıntı oldu ya da ne bileyim ürün temininde bir problem oldu. Müşteriye bir mail atılabilir ya da bir bilgilendirme mesajı geçilebilir. Hepsiburada.com'un iş ahlakına hayran kaldım. Daha önce alış veriş yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum ama unutmayacağım bir şey var. Hepsiburada.com üzerinden yaptığım son alış veriş oldu. Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok büyütülecek bir şey yok bence. Bende sürekli olarak Hepsiburada sitesini kullanıyorum. Kargoya veriliş tarihi o an ki yoğunluğa göre hesap ediliyordur, diye düşünüyorum. Çok üzerinde durmamak lazım. Er yada geç ürün sorunsuz teslim ediliyor. Şöyle de diyebilirler madem rahatsız oluyorsun git mağazadan al.

İstediğiniz siteyi kullanmak sizin tercihinizdir memnun kalmış olmanız ne güzel.

Büyüttüğüm de yok sadece "Aynı Gün Kargo" yazan bir ürün aynı gün kargoya verilmeli. Eğer veremeyecekler ise böyle bir satış politikası izlememeliler. Yukarıda da bahsettim bir aksaklık, bir sorun olduğunda geri dönüş yapılması gerekir.

Salı günü kargoya verilecek yazan ürünü hala kargoya vermediler. Az önce müşteri hizmetlerini aradım " Bu gün kargoya verecek misiniz?" diye sordum. Verdikleri cevap kesin bir şey söyleyemeyiz. Gel de çıldırma. Ya sabır çekiyorum.

Ben hiç acele etmiyorum o konuda sizin gibi. Siparişimi veriyorum kafam rahat ne zaman gelirse. Zaten hiç belirtikleri tarihten önce yada sonra kargoya vermediler bende. Sadece 1-2 gün gecikme oldu teslimat sırasında onlar da 10/1 oluyor. Çok yoğun olduklarını düşünüyorum, fazla da derine inmiyorum. Sonuç olarak ürün çok geçmeden elime sorunsuzca ulaşıyor, önemli olanda bu. Hepsiburada sitesinden kargonuzu takip edin yada kargonun verildiği firmadan da takip edebilirsiniz.

Şuan baktığımız da çok istisnadır bir sitenin aynı gün kargoyu size yollaması. Yoğunluğa göre değişir, diye düşünüyorum. Sizde biraz sabırlı olun.

Sabrın sonu selamet yani.

Geç de olsa an itibariyle son ürün elime ulaştı.

Bilmiyorum ama belli saatler içinde ürün satın alırsanız aynı gün kargo seçeneği devreye giriyor.

Müşteri hizmetleri ile görüşüp bugün kargoya verecek misiniz demişsiniz ama satıcı o siteye üye olan başka birisi olabiliyor. Kimin sattığına baktınız mı Hepsiburada mı satıyordu yoksa başka bir satıcı mıydı ?

Evet baktım satıcı hepsiburada idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…