Hepsiburada.com Bilgisayarda KDV İndirim Kampanyası Yapıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Bugün geceyarısına kadar geçerli olan kampanyada, sepette KDV indirimi uygulanıyor. Hepsiburada.com tarafından yapılan yeni indirim kampanyasından faydalanmak istiyorsanız hızlı davranmanız gerekecek. 24 Nisan 18:30’da başlayan kampanya, 25 Nisan geceyarısı 12:00’de son bulacak. Kampanya sadece satıcısı Hepsiburada.com olan ürünleri kapsıyor. Ancak çok geniş bir fiyat yelpazesinde, çok sayıda ürün mevcut. Seçilen ürüne ödeme yapılırken KDV tutarında […]

Hepsiburada.com Bilgisayarda KDV İndirim Kampanyası Yapıyor Technopat

Daha fazlası...

Fiyatlarda indirim yok. Maalesef önce "bİNDİRİM", sonra İndirim yapmışlar. Örneğin Adata SU800 256 GB SSD 500 TL'ymiş... Bu sözümona kampanyadan önce insanlar 289 TL'ye aynı SSD'yi Hepsiburada'dan normal fiyatıyla almışlardı.

Linkteki ürünü 306tl idi takipteydim fiyatı düşerse almayı düşünüyordum ama gel gör ki KDV indirimi yapılmasına rağmen fiyat eskisinden daha pahalı

Konuyu baltalamak gibi olması ama KDV indirimi varken ekran kartı, PSU sipariş ettim toplam ödeme 650 TL idi. Yaklaşık 1 ay oyaladılar, yanlış 10 TL civarında ürün gönderdiler. Resmen 14 günlük iade hakkımı doldurmaya çalıştılar, hem depoyu hem ise müşteri hizmetlerini arayarak 48 saat içinde döneceklerini ancak kimsenin dönmediği bir hizmet alarak oyaladılar. 13 Gün tüketici haklarına şikayet sonrası 2 günde ödememi geri aldım.
Tabi devlet bunlara yaptırım uygulayacağı için o yükün altına girmek istemezler. Halbuki müşteri hizmetlerini 10 belki 20 kez aradım, ortalık küfür kıyamet ama yok.. 2 Belge gönderdim bak nasıl tıpış tıpış ödeme geri geldi. Bunların artık anlayacağı dil bu sanırım.

Güvenen illa ki vardır ama artık beleş verseler yine de almam oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…