KadirSMZ
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
İyi sosyaller arkadaşlar. Ben Hepsiburada.com'dan bir ürün aldım ve ürün sorunlu çıktı. İade işlemi başlattım ancak ürünü hangi adrese kargolayacağım bilgisine ulaşamadım. Ama iade işlemi başlatırken bana bir gönderi kodu verildi. Acaba bu gönderi kodunu Yurtiçi Kargo'ya söyleyince doğrudan adres bilgisine ulaşabiliyorlar mı? Sitede gönderi kodunu gösterip Hepsiburada.com'a gittiğini söylemeniz yeterli yazıyor. Yine de emin olamadım bir sürü teferruatı var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar yarın göndermem gerekiyor ve sitede görünen 3 tane adres var. Mesaj atıyorum cevap vermiyorlar. Hangisine göndermeliyim yardımcı olur musunuz?
Çözüldü!
5. aramamda müşteri hizmetlerine ulaşabildim. Gönderi kodunu ilgili kargo personeline söylemek yetiyormuş. Yani adres bilgisi gerekmiyormuş.
Arkadaşlar yarın göndermem gerekiyor ve sitede görünen 3 tane adres var. Mesaj atıyorum cevap vermiyorlar. Hangisine göndermeliyim yardımcı olur musunuz?
Çözüldü!
5. aramamda müşteri hizmetlerine ulaşabildim. Gönderi kodunu ilgili kargo personeline söylemek yetiyormuş. Yani adres bilgisi gerekmiyormuş.