Hepsiburada.com KDV İndirimi Ürünleri

dark_night

Kilopat
Daha fazla  
Az önce telefona bildirim geldi bi bakıyım dedim. “Bilgisayar bileşenlerinde %18 KDV indirimini kaçırmayın” tarzı. Biraz baktım ürünlere mouse, klavyelerde biraz indirim var ama sistem bileşenleri hala aşırı yüksek. GTX 1050 Ti fiyatı 1500 TL gördüm.
Acaba indirim yapılmış ürünler farklı bi yerde mi ya da klasik şişirme indirimi mi bu? Haberi olan varsa bilgilendirirse memnun olurum.

%18 KDV İndirimi Hepsiburada'da!

Bu linkte bilgisayar bileşenlerinde de indirim olduğu yazıyor. (sayfanın biraz aşağısında) Ve GTX 1050 Ti fiyatı 960,93 TL yazıyor ama bu başka bir model sanırım, pek anlamıyorum.

MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX OCV1 4GB 128bit Fiyatı

Burada da farklı fiyatlarda kartlar var.

Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi Hepsiburada.com

Diğer bileşenlere de baktım %10 ila %26 arasında indirimler var bilgisayar bileşenleri kategorisindeki ürünlerde.

Şişirip indirme var mı orasını bilmiyorum ama fiyatlar uygun gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Hocam bendeki Asus GTX 1050 Ti 680 e almıştım fiyatına bi bakıyom dedim 1500 olarak gördüm Palit vardı 1091 TL ydi.
Sizin gönderdiğiniz linkteki tek fanlı modeli.

Fiyatı görünce acayip şaşırdım. Gidip PC yi temizliyim bozulur mozulur biraz zor alırız bir daha :)

Dosya Ekleri

• 751C16AB-44EA-4DBF-8356-0A87BBE40FEA.png
    751C16AB-44EA-4DBF-8356-0A87BBE40FEA.png
    98,3 KB · Görüntüleme: 118
800₺'ye alınan Asus Strix 1050Ti şu anda en az 1250₺. Mining'cilerin stokları işgal etmesiyle muhteşem bir zam yapıldı bundan yaklaşık bir ay önce. 1060 6 GB'lar 1800-2000₺'ye 3 GB'lar 1500-1700 ₺'ye arttı. Buna bağlantılı olarak da 1050Ti fiyatları da arttı.

Çok yazık başka bir ülke var mı acaba bizim gibi fahiş fiyatlar verip ederi olmayan ürünleri alan, çok merak ediyorum. Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapma zamanları çoktan geldi ama fiyat ne kadar artarsa artsın insanımız talebi kesmiyor. Bu durumdan dolayı şirketler fiyatta oynama yapma gereksinimi duymuyor. Bir de mining rig türedi. Talep iki katına çıktı, piyasanın eski haline dönmesi çok zor bir hal aldı.

Bir çok ürünün fiyatı şişirilip öyle indirim yazıldı. Fiyatı şişirilmeyen 3 ürün aldım fakat indirimleri toplasan 50TL anca eder.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı