Hepsiburada.com siparişin yanlış gelmesi

Şaka bir yana bende telefon sipariş ettim tahmini kargo 1 Aralık olarak görünüyor bende. Bakalım bekliyorum ne olacak daha önce kargo sorunu yaşamıştım umarım aynı sorunu yaşamam bir daha...

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Rica ederim

Aynı sorunla benim arkadaşımda karşılaştı.Hepsiburada'dan Assassin's Creed2 aldı,gelen ürün Assassin's Creed Revelations.

Genelde satıcının "Hepsiburada" olarak gözüktüğü ürünlerde problem çıkma olasılığı az. Satıcının farklı bir firmadan olup olmadığına dikkat ediniz, başınız ağrıyabilir. Ancak Hepsiburada büyük bir firmadır, merak etmeyiniz, hakkınızı arayınız.

Aslında satıcı hepsiburada da olsa bazen sorun yaşanıyor bir kaç soru takılıyor haliyle insanın aklına. Bkz :

https://www.technopat.net/sosyal/konu/hepsiburada-com-uezerinden-telefon-alis-verisi-yapmak.504359/

Batılılar yapmış demiş bir arkadaş ama aynı sorunu Amazonda yaşattı. Hatta yaşayanlardan bir tanesi benim. Ayrıca bence biraz sabretmek lazım.

Arkadaşlar fazladan gelen SSD'yi yolladım. Bugün ellerine ulaştı hepsiburada'nın. Arayıp sormama rağmen hala inceleyeceğiz diyorlar ve hala bekleyen bir kasa var. Ellerinde olmasına rağmen kasayı bekletiyorlar hala. Anlamış değilim. Ekran kartından ümidi kestim ama bari kasayı yollasalar. Ekran kartını da iptal ettirip başka bir yerden alıcam muhtemelen. Bir haftadır insanda ne sinir bıraktılar ne de yaşama sevinci. Gerçekten alırken böyle şeyleri iki defa düşünün arkadaşlar.

Bilgisayar parçası alacaksan Eksen Bilgisayar'ı tavsiye ederim. Hepsiburada gibi bu konunun uzmanı olmayan yerlerden alınmaz bilgisayar parçası.

Çok fazla sipariş geldiği için bir karışıklık çıkmış olabilir. Ben Samsung S24F350XUF sipariş ettim ve sorun çıkmadı fakat G213 klavyesinin kargosu ertelendi, Pazartesi günü gelicek İnşAllah.

Kasayı yarın kargoya vereceklerini söylemişler bana gelen bir mailde umarım yarın verirler. Ama ekran kartı sorunum ne zaman çözülür bilmiyorum. Yarın ikisi de çözülür umarım.

Kasayı yarın kargoya vereceklerini söylemişler bana gelen bir mailde umarım yarın verirler. Ama ekran kartı sorunum ne zaman çözülür bilmiyorum. Yarın ikisi de çözülür umarım.
Aynı şekilde kasa siparişimi ertelediler benimde. Pazartesi günü kargolanması gerekirken dün kargolandı ve bugün elime ulaştı kasa. Senin de bugün eline ulaşır muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…