salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 807 Çözümler 3 2 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar hepsiburada.com yurtdışından ürün alırsam vergi öder miyim?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 2 Ocak 2021 #3 En son ki kart bilgilerini girdiğiniz ödeme ekranında gözüken fiyat, vergiler ve kargo dahil son fiyattır. Yani vergi ödüyorsunuz ama yurt dışından alışveriş yapar gibi değil. Vergileri ve ürünün parasını tek seferde ödüyorsunuz.
En son ki kart bilgilerini girdiğiniz ödeme ekranında gözüken fiyat, vergiler ve kargo dahil son fiyattır. Yani vergi ödüyorsunuz ama yurt dışından alışveriş yapar gibi değil. Vergileri ve ürünün parasını tek seferde ödüyorsunuz.
T Tekir Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 salih213 dedi: Arkadaşlar hepsiburada.com yurtdışından ürün alırsam vergi öder miyim? Genişletmek için tıkla... Malesef evet. Geçenlerde 150 tl'ye mekanik klavye beğendim yurtdışından diye ucuzdur dedim fakat alışverişi tamamlaya basınca üstüne 100 tl vergi geldi.
salih213 dedi: Arkadaşlar hepsiburada.com yurtdışından ürün alırsam vergi öder miyim? Genişletmek için tıkla... Malesef evet. Geçenlerde 150 tl'ye mekanik klavye beğendim yurtdışından diye ucuzdur dedim fakat alışverişi tamamlaya basınca üstüne 100 tl vergi geldi.