Arkadaşlar, belki burada da bu olaydan yararlanan olmuştur. Dün teknoloji gruplarında çok fazla gönderi gördüm. 7 TL'ye mouse, 30 TL'ye kasa alan oldu. Bazılarını iptal etmişler bazılarını göndermişler. Büyük şans gerçekten. Burada alan oldu mu?
Arkadaşlar, belki burada da bu olaydan yararlanan olmuştur. Dün teknoloji gruplarında çok fazla gönderi gördüm. 7 TL'ye mouse, 30 TL'ye kasa alan oldu. Bazılarını iptal etmişler bazılarını göndermişler. Büyük şans gerçekten. Burada alan oldu mu?
Ürünleri gönderseler bile size ulaşmadan kargo şirketi ile iletişime geçip ürünü tekrar ana merkeze yollarlar. Sonra müşteriyi arayarak sipariş de hata oluşmuş kusura bakmayınız der geçerler. Arada sitede böyle ücretlendirme hataları oluyor hemen düzeltiyorlar zaten.
Ürünü aldım bu fiyata diyen yalan söylüyordur. Asla böyle bir şey olamaz. Her türlü o ürünü geri alırlar. Ayrıca ürünün yollandığını bile düşünmüyorum.
Zam gelecek diye ekran kartı siparişimi iptal etmişlerdi/ettirmişlerdi. Bir daha da alışveriş yapmadım. Bu durumda ne yapabileceklerini siz düşünün artık.
Ürünü aldım bu fiyata diyen yalan söylüyordur. Asla böyle bir şey olamaz. Her türlü o ürünü geri alırlar. Ayrıca ürünün yollandığını bile düşünmüyorum.
Ürünleri gönderseler bile size ulaşmadan kargo şirketi ile iletişime geçip ürünü tekrar ana merkeze yollarlar. Sonra müşteriyi arayarak sipariş de hata oluşmuş kusura bakmayınız der geçerler.Arada site de böyle ücretlendirme hataları oluyor hemen düzeltiyorlar zaten.
Hocam adam kargoyu teslim almış nasıl geri alacaklar?
Bu fotoğrafı da başkası gönderdi. Bazılarının siparişi iptal olmuş bazılarının gelmiş. Bende şaşırdım ama olay doğru.