Hepsiburada.com'da yaşanan ilginç olay

EnesKeser

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, belki burada da bu olaydan yararlanan olmuştur. Dün teknoloji gruplarında çok fazla gönderi gördüm. 7 TL'ye mouse, 30 TL'ye kasa alan oldu. Bazılarını iptal etmişler bazılarını göndermişler. Büyük şans gerçekten. Burada alan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri gönderseler bile size ulaşmadan kargo şirketi ile iletişime geçip ürünü tekrar ana merkeze yollarlar. Sonra müşteriyi arayarak sipariş de hata oluşmuş kusura bakmayınız der geçerler. Arada sitede böyle ücretlendirme hataları oluyor hemen düzeltiyorlar zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress 0,01 dolara satılan ürünler gibi bot milyon tane alıyor sonra iade yapılıyor ürünün satış miktarı artıyor.

Ürünü aldım bu fiyata diyen yalan söylüyordur. Asla böyle bir şey olamaz. Her türlü o ürünü geri alırlar. Ayrıca ürünün yollandığını bile düşünmüyorum.

Ürünü aldım bu fiyata diyen yalan söylüyordur. Asla böyle bir şey olamaz. Her türlü o ürünü geri alırlar. Ayrıca ürünün yollandığını bile düşünmüyorum.
Adam resmini de attı aldığına dair.
Hocam adam kargoyu teslim almış nasıl geri alacaklar?

Bu fotoğrafı da başkası gönderdi. Bazılarının siparişi iptal olmuş bazılarının gelmiş. Bende şaşırdım ama olay doğru.

Arkadaşım da bu fareden iki adet ve bir adet Gamebooster kasa aldı. Ürünler ulaşmış kendisine. Ben kredi kartı bilgilerimi girerken stok bitti

Aliexpress 0,01 dolara satılan ürünler gibi bot milyon tane alıyor sonra iade yapılıyor ürünün satış miktarı artıyor.
Satıcı zaten Hepsiburada. Niye satış miktarını arttırmaya çalışsın zaten kendi sitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…