Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Ocak 2017 #1 Arkadaşlar Hepsi Burada'dan Galaxy C5 almayı düşünüyorum ama garanti konusunda biraz endişeliyim. Sizlerin herhangi bir bilgisi var mı bu konuda? Samsung Galaxy C5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Arkadaşlar Hepsi Burada'dan Galaxy C5 almayı düşünüyorum ama garanti konusunda biraz endişeliyim. Sizlerin herhangi bir bilgisi var mı bu konuda? Samsung Galaxy C5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2017 #2 Eğer telefonuna garanti kapsamında bir şeyler olursa ithalatçı firma üstleniyor gidermeyi. Satıcıyı sorduysan Hepsiburadanın olduğu için kesin gelecektir.
Eğer telefonuna garanti kapsamında bir şeyler olursa ithalatçı firma üstleniyor gidermeyi. Satıcıyı sorduysan Hepsiburadanın olduğu için kesin gelecektir.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Ocak 2017 #3 O konuları biliyorum ancak, garantinin hangi ithalatçı firma olduğunu bulamadım. Yani garantisine güvenebilir miyim?
O konuları biliyorum ancak, garantinin hangi ithalatçı firma olduğunu bulamadım. Yani garantisine güvenebilir miyim?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 17 Ocak 2017 #4 Satıcı Hepsiburada ise düşünmeden al.