Hepsiburada dolandırıcılık maili

yuhbaranhu2

Decapat
Okuldayken e-posta hesabıma bir mail geldi. Hepsiburada fatura gönderim mailine benziyordu. Sanki ben bir siparişte etmişim onun faturasını atmışlar gibi bende şüphelendim Hepsiburada üzerinden en son siparişimin faturasını e-posta adresime atmasını istedim.
Bana Hepsiburada noreply@hepsiburada.com üzerinden attı faturayı. Ben yakın zamanda siparişte de bulunmadım. En son kontrol için istediğim fatura da bir yıl öncesine ait siparişim. Yeni bir siparişim yok.

Bana aşağıdaki e-posta adresi ile yolladılar. Şüphelendiğim için tıklamadım ve faturayı indirmedim. PDF ve XML formatında iki fatura vardı sözde. Maili sildim sonrasında fakat sormak istedim.

merhaba@hepsiburada.com

Sonda ise kısa özet geçeyim. Bana okulda bir mail atılıyor. Ben sipariş etmediğim için şüpheleniyorum. Sonrasında e-posta adresini kontrol ediyorum. E-posta adresi merhaba@hepsiburada.com olan bu mail beni şüphe de bıraktığı için bundan yaklaşık bir yıl önce Hepsiburada üzerinden sipariş verdiğim ürünün faturasını Hepsiburada üzerinden istedim. Hepsiburada faturayı noreply@hepsiburada.com üzerinden atıyor. Mail adresi aynı olmadığı için şüphelendim. Sizce bu neydi?

Son düzenleme:
Sahte diye düşünüyorum. Zaten alışveriş yapmamışsınız. Belirttiğiniz e-posta adresleri ile ilgili herhangi bilgi yok.

"Siteyle iletişime geçmenin bir başka yolu da mail adresidir. Bu adres bilgi@hepsiburada.com şeklinde ifade edilmiştir."

Herhangi bir tıklama veya indirme yapmadım. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Tarama vs yaptım. Scam mail vakası dikkatli olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…