Benim geçtiğimiz dönemlerde çok fazla derecede başıma geldi fiyatı yükseltip düşürmeleri. Sadece eser miktarda üründe ve belli stok adetine göre koyuyorlar. Bir keresinde yeni bir SSD daha alacaktım sabah baktığımda fiyatı 350 TL iken indirimin bitmemiş olmasına rağmen aynı ürünü 550 TL'ye çekmişlerdi.
Fiyatı yükseltip indirim uyguladıkları doğrudur ancak tüm ürünler için geçerli değil. Gerçekten büyük indirimler yakalayabiliyorsunuz, yalnızca bilinçli hareket etmek lazım.
Cuma meselesini zaten tartıştık, bir şey üretemedikten sonra hiçbir önemi yok.
@Neşeli Enginar Abi sizin aldığınız bir kablosuz hoparlör vardı. Marka modeli neydi acaba belki tekrar indirime girer.
Hocam çok teşekkürler. Tam bilgisayarımı kapatıyordum sizin mesajınıza denk geldim. Kaptım bir tane. Core 2 Duo E8500'i emekliye ayırma vakti geldi artık
Yanlış yazmışım Türkiye'de şuan 180€'dan aşağı pek ciddi satıcı göremedim. 88€ net %50 indirim demek. 400'e inse tekrar almayı düşünüyorum, yaz gelince bisiklete çok iyi gider cidden.
Benim geçtiğimiz dönemlerde çok fazla derecede başıma geldi fiyatı yükseltip düşürmeleri. Sadece eser miktarda üründe ve belli stok adetine göre koyuyorlar. Bir keresinde yeni bir SSD daha alacaktım sabah baktığımda fiyatı 350 TL iken indirimin bitmemiş olmasına rağmen aynı ürünü 550 TL'ye çekmişlerdi.