Hepsiburada eskiyi getir yenisini al sistemi nasıl çalışır?

derstein

Centipat
Hepsiburada eskiyi getir yenisini al ile telefon değiştirmeyi düşünüyorum verdiği fiyat teklifinden dolayı ancak videolarda direkt kapıda eski telefonu verip yenisini alacağımız bilgisi veriliyor, müşteri hizmetleri telefon önce incelemeye gider diyor. Daha önce bu hizmeti kullanan varsa cevaplandırırsa sevinirim.

Ben de aynı şekilde S23 cihazımı verip S25 Ultra aldım kargocu arkadas yeni telefonumu getirip eski telefonumu kontrol etti çizik var mı kamera vs sonra onayladı telefonu sıfırladım ve teslim ettim süreç bu şekilde işledi.

Ben de aynı şekilde S23 cihazımı verip S25 Ultra aldım kargocu arkadas yeni telefonumu getirip eski telefonumu kontrol etti çizik var mı kamera vs sonra onayladı telefonu sıfırladım ve teslim ettim süreç bu şekilde işledi.
Tamam hocam bende boyle duydum, musteri hizmetleri cihaz once incelemeye gider diyor kafami karistirdi.

İki telefon arasında aktarım nasıl oldu kargocu arkadaş izin veriyor mu aktarım yapmaya süreci anlatabilir misiniz bir de siz Hepsiburada'dan alırken fiyat otomatik olarak düştü değil mi IBAN'a para veya hediye kupon kodu verilmedi size.

İki telefon arasında aktarım nasıl oldu kargocu arkadaş izin veriyor mu aktarım yapmaya süreci anlatabilir misiniz bir de siz Hepsiburada'dan alırken fiyat otomatik olarak düştü değil mi IBAN'a para veya hediye kupon kodu verilmedi size.

Fiyat otomatik düştü evet aktarımı bilgisayar üzerinden yaptım ben ilk başta bilgisayara yedikledim o yüzden o konuda bir şey diyemem ama telefonu getirirken aradılar telefonu hazırlayın falan dediler fazla bekleyeceklerini sanmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı