Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 3 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar S20 FE'mi veriyorum ve kuponla beraber bu fiyata geliyor. Mantıklı mı sizce? Direkt teslim ederken kapıda telefonumu alacaklar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Arkadaşlar S20 FE'mi veriyorum ve kuponla beraber bu fiyata geliyor. Mantıklı mı sizce? Direkt teslim ederken kapıda telefonumu alacaklar.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 3 Temmuz 2024 #2 Bu fiyata S24+ mükemmel seçim. Bence alınır.
T togiee Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 283 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 Kaçırılmaz. Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 3 Temmuz 2024 #4 Jynaris dedi: Bu fiyata S24+ mükemmel seçim. Bence alınır. Genişletmek için tıkla... togiee dedi: Kaçırılmaz. Genişletmek için tıkla... Sizce bu kampanyayla 26.850 liraya S24+ mü, 46.900 liraya S24 Ultra 512 GB mi? Aradaki farka değer mi?
Jynaris dedi: Bu fiyata S24+ mükemmel seçim. Bence alınır. Genişletmek için tıkla... togiee dedi: Kaçırılmaz. Genişletmek için tıkla... Sizce bu kampanyayla 26.850 liraya S24+ mü, 46.900 liraya S24 Ultra 512 GB mi? Aradaki farka değer mi?
T togiee Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 283 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 Bence değmez. Kavisli olsaydı ultra değer derdim.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 3 Temmuz 2024 #6 togiee dedi: Bence değmez. Kavisli olsaydı Ultra değer derdim. Genişletmek için tıkla... Evet beni en çok uzaklaştıran konu. 2 kat daha para verip berbat bir tasarıma sahip olmak istemiyorum. Sanki beton taşıyormuş gibi. Peki özellik babında 2 kat fiyat farklık bir olay var mı sizce?
togiee dedi: Bence değmez. Kavisli olsaydı Ultra değer derdim. Genişletmek için tıkla... Evet beni en çok uzaklaştıran konu. 2 kat daha para verip berbat bir tasarıma sahip olmak istemiyorum. Sanki beton taşıyormuş gibi. Peki özellik babında 2 kat fiyat farklık bir olay var mı sizce?
K Kaankarakoz Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #7 Jukac dedi: Arkadaşlar S20 FE'mi veriyorum ve kuponla beraber bu fiyata geliyor. Mantıklı mı sizce? Direkt teslim ederken kapıda telefonumu alacaklar. Eki Görüntüle 2240373 Genişletmek için tıkla... Al geç .
Jukac dedi: Arkadaşlar S20 FE'mi veriyorum ve kuponla beraber bu fiyata geliyor. Mantıklı mı sizce? Direkt teslim ederken kapıda telefonumu alacaklar. Eki Görüntüle 2240373 Genişletmek için tıkla... Al geç .
T togiee Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 283 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #8 Jukac dedi: Evet beni en çok uzaklaştıran konu. 2 kat daha para verip berbat bir tasarıma sahip olmak istemiyorum. Sanki beton taşıyormuş gibi. Peki özellik babında 2 kat fiyat farklık bir olay var mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben düz ekran telefon kullanmam. Kavisli ekranı kullanması çok keyif verici. Ben olsam gidip S23 Ultra alırdım. Ultra'nın o farka değen özelliği var mı bilgim yok. S24+ vs Ultra gibi aratabilirsiniz. Forumda daha önce konuşulmuştur.
Jukac dedi: Evet beni en çok uzaklaştıran konu. 2 kat daha para verip berbat bir tasarıma sahip olmak istemiyorum. Sanki beton taşıyormuş gibi. Peki özellik babında 2 kat fiyat farklık bir olay var mı sizce? Genişletmek için tıkla... Ben düz ekran telefon kullanmam. Kavisli ekranı kullanması çok keyif verici. Ben olsam gidip S23 Ultra alırdım. Ultra'nın o farka değen özelliği var mı bilgim yok. S24+ vs Ultra gibi aratabilirsiniz. Forumda daha önce konuşulmuştur.