Emre.ben Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 Hepsiburada üzerinden telefon alacağım ve eskiyi yenile yaparak eski telefonumuda elden çıkarmak istiyorum fakat babam füvenilirliği konusunda şüphe duyuyor. Daha önce bu kapanyadan yararlanan bir sorun yaşayan var mı?
Hepsiburada üzerinden telefon alacağım ve eskiyi yenile yaparak eski telefonumuda elden çıkarmak istiyorum fakat babam füvenilirliği konusunda şüphe duyuyor. Daha önce bu kapanyadan yararlanan bir sorun yaşayan var mı?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 8.003 Makaleler 6 Çözümler 32 1 Temmuz 2025 #2 Hayır yani genelde ufak tefek kusur bulup biçilen değerden çok daha ucuzunu çıkartıyorlar. Gidip telefoncuya satsan daha iyi oluyor yani.
Hayır yani genelde ufak tefek kusur bulup biçilen değerden çok daha ucuzunu çıkartıyorlar. Gidip telefoncuya satsan daha iyi oluyor yani.
Emre.ben Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #3 fushigurotoji dedi: Hayır yani genelde ufak tefek kusur bulup biçilen değerden çok daha ucuzunu çıkartıyorlar. Gidip telefoncuya satsan daha iyi oluyor yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirme için.
fushigurotoji dedi: Hayır yani genelde ufak tefek kusur bulup biçilen değerden çok daha ucuzunu çıkartıyorlar. Gidip telefoncuya satsan daha iyi oluyor yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirme için.