Hepsiburada farklı satıcıdan alınan ürüne destek olmuyor

midplus

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Hepsiburada üzerinden ama başka bir satıcıdan iPad için pencil aldım wiwu pencil Pro isimli fakat sabah ne olduysa kendi kendine bozuldu. Az önce Hepsiburada'yı aradım bana dediler ki satıcı biz değiliz onlarla iletişime geçin yani uygulama resmen arkamda durmadı umurlarında değil. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü alalalı ne kadar zaman oldu? HB size bu konuda destek vermez, satıcı ile iletişime geçin onlar size distribütör veya teknik servis vs desteği vereceklerdir.

Satıcı veya servis ile iletişime geçmelisiniz.

Kanun, Hepsiburada'yı yer sağlayıcı olarak tanımlıyor ki bu da sorumluluğu yok demek şu an için.

Hocam Hepsiburada demişken anlatmak istedim. Geçen yıl aralık ayında aldığım maskenin faturasını bu hafta gönderdiler.

Satıcı ile alakalı bir durum o aldıktan sonra satıcıdan fatura isterseniz direk yollarlar genelde.

Ürünü alalalı ne kadar zaman oldu? HB size bu konuda destek vermez, satıcı ile iletişime geçin onlar size distribütör veya teknik servis vs desteği vereceklerdir.
Nisan 27 sinde aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…