şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Merhaba 6 ay önce bir kulaklık almıştım adı JBL T460BT ancak şu anda çok fazla cızırtı çıkartıyor. Bunun garantisi de vardı ve garantiye yollamak istiyorum nasıl yollayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2021
Merhaba 6 ay önce bir kulaklık almıştım adı JBL T460BT ancak şu anda çok fazla cızırtı çıkartıyor. Bunun garantisi de vardı ve garantiye yollamak istiyorum nasıl yollayabilirim?
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Siparişlerim kısmından iade/değişim hangi işlemi istiyorsanız seçin, korgo kodu verecektir, o kodu kullanarak ürünü Hepsi Burada'ya yollayın.
Siparişlerim kısmından iade/değişim hangi işlemi istiyorsanız seçin, korgo kodu verecektir, o kodu kullanarak ürünü Hepsi Burada'ya yollayın.
Heinz Guderian Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.926 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2021 #3 Distribütör garantili ise internetten markanın distribütörünü bul onlara mail at.