Hepsiburada Gigabyte B450M S2H iadesi

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar, 6 Ağustos'ta teslim aldığım anakartı açtım, içine sadece RAM ve M.2 SSD'yi takıp geri çıkardım. Iade olur mu? Daha anakarta güç vermedim, çalıştırmadım yani.

Anakart iadesi ile ilgili bir istisna yok, ürünün satılabilirliği bozulmadıysa iade edebilirsiniz.

Ürünü eksiksiz ve hasarsız olarak iade edebilirsin. Hepsiburada'da iade yapmadım hiç ama Amazon TR'de siparişlerim bölümünde iade oluştur diye bir bölüm vardı. Oradan sebebini yazıyorsun ve sana iade için bir kargo kodu yolluyor. Bu sayede geri gönderiyorsun. Benzeri vardır sanırım orada da. En olmadı iletişime geçip sorabilirsin. Linki aşağıya bırakıyorum.

Kutusunu yırtmadıysan ambalajı falan sağlamsa sorunsuz iade alırlar.

Bir de M.2 SSD'yi takarken tornavida düştü anakarta ama çizik falan hiçbir şey yok. Çalıştığını düşünüyorum.
Anakart iadesi ile ilgili bir istisna yok, ürünün satılabilirliği bozulmadıysa iade edebilirsiniz.

Içindeki poşetin bantlı kısmını kestim açmak için. Satılabilirliğini bozar mı?

İçindeki poşetin bantlı kısmı mı varmış? Bende yoktu?

Elektrostatik poşet sanırsam. Ne kadar belli olur bilmiyorum ama şu kısımda bir bant var. Eğer yoksa elinizdeki ürün iade edilmiş olabilir.
.

Dosya Ekleri

• 20200811_122300.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…