3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 30 Temmuz 2023 #1 Hepsiburada uygulamasindan hesabima giris yapmayi denedigimde hata aliyorum. PC'den girerken sorun olmuyor. Farklı tarayıcılardan vesaire denedim fakat telefondan hiçbir turlu giris yapamadım. Benzer bir durum yaşayan var mi?
Hepsiburada uygulamasindan hesabima giris yapmayi denedigimde hata aliyorum. PC'den girerken sorun olmuyor. Farklı tarayıcılardan vesaire denedim fakat telefondan hiçbir turlu giris yapamadım. Benzer bir durum yaşayan var mi?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.507 Makaleler 35 Çözümler 78 30 Temmuz 2023 #2 Uygulamayı kaldır. Telefonu yeniden başlat. Tekrardan uygulamayı kur.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 30 Temmuz 2023 #3 THE_MILLER dedi: Uygulamayı kaldır. Telefonu yeniden başlat. Tekrardan uygulamayı kur. Genişletmek için tıkla... Cozulmedi. Ayrica sorun uygulamada olsa tarayicidan giremez miydim?
THE_MILLER dedi: Uygulamayı kaldır. Telefonu yeniden başlat. Tekrardan uygulamayı kur. Genişletmek için tıkla... Cozulmedi. Ayrica sorun uygulamada olsa tarayicidan giremez miydim?