Hepsiburada güvenilir mi?

Ben de bu siteden telefon aldım. Farklı satıcıydı. Daha bir kere servise vermedim. Ama pandemi döneminde bir tane voleybol topu almıştım. Top sibobundan hava kaçırıyordu. Kullanıcı hatası diye satıcı reddetti. Hepsiburada hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Hatta adam ürünü geri gönderirken geciktirip 20 gün sonunda gönderdi. Dediğim gibi Hepsiburada hiçbir şey yapmadı. Tek dedikleri hızlandırıyoruz. Satıcı önemli. Ayrıca müşteri hizmetlerine bağlanmak her seferinde en az 20 dakikamı aldı.

Birçok kişi atıp tutsa da, Hepsiburada benim bebişimdir :) Bugüne kadar aldığım hiçbir üründe sorun yaşamadım. Özellikle satıcının Hepsiburada olmasına dikkat ederim. HB aracılığı ile farklı bir firmadan alacaksanız, satıcının puanına dikkat etmeniz gerekir. Bu satıcıların kargosundan veya yollayacakları üründen HB sorumlu değildir. Sadece aracıdır.

Bir çok siparişim oldu Hepsiburadadan hatta telefon da aldım. Son siparişim hariç hepsi sorunsuzdu. Son siparişim 1 ay gelmedi ve Hepsiburadayı aradığımda hiç bir şekilde yardımcı olmadılar. Her seferinde tedarik aşamasında dediler. 1 ayın sonunda karşıma insaflı biri çıktıda satıcıyı değiştirdi ve 1 aydır gelmeyen ürün 1 gün de geldi. Satıcılar arasında ki fiyat farkını Hepsiburada karşıladı.
Yani kısacası satıcı önemli. Satıcının puanı ve yorumları iyiyse sıkıntı olmaz.

Birçok kişi atıp tutsa da, Hepsiburada benim bebişimdir :) Bugüne kadar aldığım hiçbir üründe sorun yaşamadım. Özellikle satıcının Hepsiburada olmasına dikkat ederim. HB aracılığı ile farklı bir firmadan alacaksanız, satıcının puanına dikkat etmeniz gerekir. Bu satıcıların kargosundan veya yollayacakları üründen HB sorumlu değildir. Sadece aracıdır.
İnternette alışveriş yaparken sadece hepsiburada'yı kullanırım ve Hepsijetten aynı gün kargoyu veririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı