Hepsiburada güvenli mi?

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Bilgisayarıma Kaspersky internet Security yükledim deneme süresi olarak beğenir miyim sistemi yorar mı diye fakat bayağı kullanışlı iyi geldi ve almak istiyorum. Ama sizce aşağıda verdiğim Hepsiburada linkinden alabilir miyim bayağı bir insan almış değerlendirme yapmış. Güvenli geldi bana fakat kargo ücreti falan yazıyor benim e postama kod gelmesi gerekmiyor mu anlayamadım vallahi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hepsiburada dan yaklaşık 5,6 tane ürün aldım sadece 1 tanesinin açma kapatma düğmesi zar zor çalılıyordu iade ettim.Bayağıda hızlı

Bende sizlere soruyorum. Sizce yazmanın maksatı ne acaba? Hepsiburada'nın iyi bir site olduğunu biliyorum fakat konuda yazdığım soru için soruyorum.
Verdiğiniz bir link yok.
Hepsiburada genel olarak güvenilir.

Çok pardon başka bir konuya bakıyordum o zaman link paylaşmayı unutmuşum hemen paylaşıyorum.

Televizyonda bile reklamı olan bir site ne bekliyorsun evet önemli olan satıcı site güvenilir.

Sipariş verdiğiniz şeyin farklı bir versiyonu gelebiliyor. Listerine Advanced White sipariş veriyorum, alkolsüz versiyonu geliyor ( arada büyük fark var ). Ağda bandı sipariş veriyorum kutusu farklı geliyor. Sipariş verdiğiniz ürün örneğin kulaklık çakma da gelebilir. Ama iade edebiliyorsunuz o konuda sıkıntı yok. Eğer satıcı Hepsiburada ise zaten %100 güvenilir diyebilirim sanırım. Eğer bir satıcının yüksek sayıda değerlendirmesi, yorumu yoksa zaten ne kadar ucuz olursa olsun sipariş vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…