nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Hepsiburada'da Hepsipay cüzdandaki parayı nasıl kartıma geri aktarabilirim.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 31 Ekim 2022 #2 nhopel dedi: Hepsiburada'da Hepsipay cüzdandaki parayı nasıl kartıma geri aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... Biraz aşağı in orada kartına geri yükle tuşu var ne kadar atmak istiyosan yaz hangi karttan yüklediysen/satın aldıysan o karta yüklenecektir.
nhopel dedi: Hepsiburada'da Hepsipay cüzdandaki parayı nasıl kartıma geri aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... Biraz aşağı in orada kartına geri yükle tuşu var ne kadar atmak istiyosan yaz hangi karttan yüklediysen/satın aldıysan o karta yüklenecektir.
nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #3 Ahmt1 dedi: Biraz aşağı in orada kartına geri yükle tuşu var ne kadar atmak istiyorsan yaz hangi karttan yüklediysen/satın aldıysan o karta yüklenecektir. Genişletmek için tıkla... Buldum teşekkürler.
Ahmt1 dedi: Biraz aşağı in orada kartına geri yükle tuşu var ne kadar atmak istiyorsan yaz hangi karttan yüklediysen/satın aldıysan o karta yüklenecektir. Genişletmek için tıkla... Buldum teşekkürler.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 1 Kasım 2022 #4 nhopel dedi: Buldum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.