Hepsiburada iade kararı verilmesi ne kadar sürer?

Ellerine geçmesi 1-2 günü bulur zaten. Anca karar verirler. Ben de değişim istemiştim 1 hafta demişleri, 1 hafta sonra elime ulaşmıştı.
Hocam emin misiniz? Zaten kanıtlarım var, garanti 1 ay önce başlamış, yani benden önce biri kullanmış ve başlatmış. Kargo bugün alındı. Yüksek ihtimal yarın depolarına varır.

Hocam emin misiniz? Zaten kanıtlarım var, garanti 1 ay önce başlamış, yani benden önce biri kullanmış ve başlatmış. Kargo bugün alındı. Yüksek ihtimal yarın depolarına varır.

Bir de 1 hafta dediğim 2 hafta anlamında değil. Değişim istedim, 1 hafta sonra elime ulaşmıştı.
Zatenden değişim veya para iadesi istesen bile Hepsiburada'nın kendi sitesinde böyle yazıyor. Kredi kartına bağlı eline geçme süresi değişir. Ben ürün iade ettiğim de olmuştu 2 veya 3 gün içinde param hesabıma gelmişti. N11'de ürün iade etmiştim orada 1 haftada iade etmişlerdi. Şimdiye kadar bana en hızlı para iadesi yapan site Hepsiburada'dır.

Hocam para iadesi değil, ürünün sıfırıyla değiştirilmesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…