Hepsiburada İade Yapmak

Cenobite

Megapat
Merhaba arkadaşlar,
Hepsiburada iade işlemi yapmayı başarmış nadir insanlar veya servislerden arıza raporu alabilmiş arkadaşlar bana ulaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü kaç gün kullandınız? Ürünü ne kadar kullandınız? Ürünü neden iade etmek istiyorsunuz?

Arkadaşlar genel olarak birinin ulaşmasını istedim. Detaya gerek duymadım. Dedim ki iade yapan herhangi biri. Hepsiburada'ya yapmış olması yeterli. Eğer bir telefon kullanıcısı falansa bunun için arıza raporu alabilmiş birisi de olabilir. İsteğim bu.

Yine bir Hepsiburada rezilliği kokusu alıyorum.

Cayma hakkı sürem dahilinde iade almamışlardı. THH'ye başvurdum, iademi de THH yoluyla yaptım. Yaklaşık 3 ay sürdü parayı geri almam ama aldım en sonunda.

Yine bir Hepsiburada rezilliği kokusu alıyorum.

Cayma hakkı sürem dahilinde iade almamışlardı. THH'ye başvurdum, iademi de THH yoluyla yaptım. Yaklaşık 3 ay sürdü parayı geri almam ama aldım en sonunda.
THH süreciniz hakkında müsait bir zamanınızda beni bilgilendirebilir misiniz kısaca? Geliş gidiş oraya yönelecek gibi duruyorum ve evet tahmininiz doğru: Hepsiburada rezilliği.

Gelişmeleri yazmak için konu açmıştım o zaman, göz atabilirsiniz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…