Hepsiburada ile Aras Kargo Teslim Dışı Alan

Makaleler
1
Daha fazla  
Perşembe akşamı yaklaşık 1680TL'lik alışveriş yaptım. Ve kargolandı fakat, 24.11.2018 11:25:29 tarihinde "Haftanın belirli günlerinde gidilen mobil alanlarımız içerisindedir. Kargonuzun 24.11.2018 11:25:29 tarihinde teslimatı sağlanacaktır. " Takip-NO'da bu ibare yer aldı. 24.11.2018 15:18:17 Tarihinde ise yani 4 saat sonra ise, "Alıcı müşterimizin adresinin adrese teslim dışı alanlarımız içerisinde yer almasından dolayı teslim edilememektedir. " ibaresi geldi. 11:58 gibi beni 2 kez aramışlar fakat duymamışım. Ürün geri iade mi edilecek?

Not: Şubeye 55KM uzağım.

Adamlar sana getirip 2 kere aradıkları halde açmadıysan o senin sorunun oluyor biraz. Eve gelip kapını çalmaları gerek ayrıca ama bunu da yapmış olabilirler.
Bütün gün evdeydim. Ve beni aradıkları numara normal bir hat değildi. Geri aradığımda postacı yerine Aras Kargo müşteri temsilcisine bağlandım. Ve bana muhtemelen kargonuzu teslim edemiyoruz, gelin şubeden alın diyeceklerdi.

Önemli olan sağlam gelmesi bırak 5 gün de gelsin. Hiç kasma kendini.

Önemli olan sağlam gelmesi bırak 5 gün de gelsin. Hiç kasma kendini.
İsterse 1 hafta sonra gelsin. Zaten canlı desteğe bildirdim "Tekrar Teslimat isteğiniz alındı" dedi müşteri temsilcisi. Bir de burdan benim gitmem imkansız 55KM mesafe var şube ile. Şehirler arası mesafe.

Eve gelip kapını çalmaları gerek ayrıca ama bunu da yapmış olabilirler.
MNG Kargo ile siparişim gelecekti. Annem camın orada bekliyordu, MNG aracı geçti adam indi "Geldik yoktunuz" der gibi kağıt bırakıp gitti Yahu kapıma kadar gelmişsin zaten kargoyu ver geç işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…