jjnbm Centipat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 04:09 #1 Ben Hepsiburada sitesinden 4 bin TL'lik bir ürün alacağım ama bir banka karti ve bir kredi karti olan çoklu kartim var iki karttan ödeme çekilir mi? Eklemeyi unuttum çoklu kredi karti secenegi ile ödeme yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:58
Ben Hepsiburada sitesinden 4 bin TL'lik bir ürün alacağım ama bir banka karti ve bir kredi karti olan çoklu kartim var iki karttan ödeme çekilir mi? Eklemeyi unuttum çoklu kredi karti secenegi ile ödeme yapacağım.
magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 604 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:00 #2 jjnbm dedi: Ben Hepsiburada sitesinden 4 bin TL'lik bir ürün alacağım ama bir banka karti ve bir kredi karti olan çoklu kartim var iki karttan ödeme çekilir mi? Eklemeyi unuttum çoklu kredi karti secenegi ile ödeme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Ödeme adımında çoklu kart ile öde seçeneğini seçmeniz yeterli.
jjnbm dedi: Ben Hepsiburada sitesinden 4 bin TL'lik bir ürün alacağım ama bir banka karti ve bir kredi karti olan çoklu kartim var iki karttan ödeme çekilir mi? Eklemeyi unuttum çoklu kredi karti secenegi ile ödeme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Ödeme adımında çoklu kart ile öde seçeneğini seçmeniz yeterli.