AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 6 Mart 2023 #1 Hepsiburada üzerinden geç hafta içerisinde 14 Pro Max'i 44.2K'ya görmüştüm. Şimdi baktığımda 46 olmuş. Hepsiburada'nın telefonlar için özel indirim günü var mı acaba yakında indirime girer mi tekrar? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
Hepsiburada üzerinden geç hafta içerisinde 14 Pro Max'i 44.2K'ya görmüştüm. Şimdi baktığımda 46 olmuş. Hepsiburada'nın telefonlar için özel indirim günü var mı acaba yakında indirime girer mi tekrar?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.942 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 6 Mart 2023 #2 Alternatif olarak Amazon'da beyaz rengi 44.7K. Amazon.com.tr
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 6 Mart 2023 #3 Dryus dedi: Alternatif olarak Amazon'da beyaz rengi 44.7K. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Buradan kredi kartıyla alırsam banka içinden 12 aya vadeyi uzatabiliyor muyum acaba? Hepsipay ile alırsam yapabiliyorum da burada olur mu sizce?
Dryus dedi: Alternatif olarak Amazon'da beyaz rengi 44.7K. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Buradan kredi kartıyla alırsam banka içinden 12 aya vadeyi uzatabiliyor muyum acaba? Hepsipay ile alırsam yapabiliyorum da burada olur mu sizce?
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.462 Çözümler 4 Yer Toronto 6 Mart 2023 #4 İndirim bittikten sonra kısa süre içerisinde tekrar geleceğini pek sanmıyorum. Kaçırmamak & Beklememek lazım.
İndirim bittikten sonra kısa süre içerisinde tekrar geleceğini pek sanmıyorum. Kaçırmamak & Beklememek lazım.
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 6 Mart 2023 #5 Maddoxkkm dedi: İndirim bittikten sonra kısa süre içerisinde tekrar geleceğini pek sanmıyorum. Kaçırmamak & Beklememek lazım. Genişletmek için tıkla... Sizce tahmini ne kadar süre içerisinde gelir?
Maddoxkkm dedi: İndirim bittikten sonra kısa süre içerisinde tekrar geleceğini pek sanmıyorum. Kaçırmamak & Beklememek lazım. Genişletmek için tıkla... Sizce tahmini ne kadar süre içerisinde gelir?