Hepsiburada iptal geri ödemesi

Zelaroth

Kilopat
Arkadaşlar, yakın zamanda Hepsiburada'dan taksitli işlemci satın almıştım. Aynı günün ertesi günü kargoya verilmeden daha uygun bulduğumdan ürünü iptal etmiştim. Bugün ödeme tarafıma yatmış ve Hepsiburada "1400 TL'lik işlemin kalan taksit toplamı +1400 TL" olarak yansımış ve kullanılabilir limitim eski haline gelmiş vaziyette. Sorum ise şu ki, ben ödemeyi tam olarak mı almışım yoksa taksitli şekilde mi yapılacak bana? Çünkü şu anda ekstrede ve mobil bankacılık detaylarında taksitli şekilde geri ödeneceğine dair bir ibare bulamadım. Şimdiden tüm cevaplar için sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yakın zamanda Hepsiburada'dan taksitli işlemci satın almıştım. Aynı günün ertesi günü kargoya verilmeden daha uygun bulduğumdan ürünü iptal etmiştim. Bugün ödeme tarafıma yatmış ve Hepsiburada "1400 TL'lik işlemin kalan taksit toplamı +1400 TL" olarak yansımış ve kullanılabilir limitim eski haline gelmiş vaziyette. Sorum ise şu ki, ben ödemeyi tam olarak mı almışım yoksa taksitli şekilde mi yapılacak bana? Çünkü şu anda ekstrede ve mobil bankacılık detaylarında taksitli şekilde geri ödeneceğine dair bir ibare bulamadım. Şimdiden tüm cevaplar için sağ olun.

Hesap detaylarından inceleme yaptığın da fiyatın tamamı yatıp yatmadığına bakın büyük ihtimalle tamamı yatmıştır. Bilindik üzere tamamı direk aktarılıyor. Benim bildiğim bu şekilde yani.

Ekşi Sözlükten alıntı. Güzel anlatmış. Bu şekilde oluyor.

iade talebiniz olduğunda kredi kartı limitiniz ödediğiniz toplam tutar kadar açılır. iade dolayısıyla limitiniz bloklanmamış olur. eski haline döner. taksitli ödemeleriniz “-“ olarak yansımaya devam eder. fakat her ay banka tarafından “+” olarak ilgili taksit tutarı da ekstrenize yansıdığı için taksit ödemesi yapmamış olursunuz. taksitli alışverişlerin iadesinde yalnızca işlemsel bir yansıma olur. fakat sizin limitinizde veya ödemenizde bir değişiklik olmaz.

10.07.2018 21:40 occupy gezi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı