HepsiExpress bir süredir 5 ilde geçerli. Artık sadece İstanbul değil. En hızlı İstanbul'da oranı ayrı ama 22 kasımda verdiğim sipariş ertesi gün geldi HepsiExpress ile.
Tahmini teslimat 24 Kasım diyordu ama saat 5 oldu hala gelmedi. Söylediğim siparişler hep 09:00 ile 14:00 arasında geliyordu, Siparişi gece gelen falan var mı?
Aldigin urunun saticisi hepsiburada mi yoksa baska bir satici mi hepsiburada ise kendi getiriyor hepsiexpress ile aksam saatlerinde de geldigi oluyor galiba 8 e k
HepsiExpress bir süredir 5 ilde geçerli. Artık sadece İstanbul değil. En hızlı İstanbul'da oranı ayrı ama 22 kasımda verdiğim sipariş ertesi gün geldi HepsiExpress ile.
Aldigin urunun saticisi hepsiburada mi yoksa baska bir satici mi hepsiburada ise kendi getiriyor hepsiexpress ile aksam saatlerinde de geldigi oluyor galiba 8 e k
Evet gece verdim siparişi sabah geldi Kocaeli ikametgah.
Artık 5 il oldu.
Aldığım RAM'ler ertesi gün geldi ama sipariş verdiğim monitör ve ekran kartı hâlâ kargoya verilmedi benim de. Yoğunluk var ama 2 gündür araya sıkışmadı mı hiç benim siparişlerim diye merak etmiyor değilim.
Anlayışla karşılıyorum yoğunluğu umarım hafta sonu kargoya verm işlemi yaparlar. Başka bir siparişimden olan sıvı soğutucu ve güç kaynağı cuma günü 02.40'ta kargoya verildi. Böyle bir saatte kargoya verilmesine şaşırdım ama dünden beri kargoya verildi olarak gözüküyor. Bundan önceki siparişim hemen gelmişti oysa ki.
İki gündür sipariş alındığındaki durumda, umarım iptal falan etmezler
23 Kasım’da aldığım ürün 27 Kasım kargoya veriliş, 3 Aralık teslimat olarak gözüküyor. Galiba ürünü kargoya verip ülkeyi dolaştıracaklar. Ayrıca Ataşehir’de oturuyorum kargo yürüse daha erken yürür
22 Kasımda aldığım ürün hâlâ kargoya bile verilmedi benim. Sonrasında aldığım ürünler kargoya verildi ama, ufak tefek şeyler aldım bir de cumartesi günü. Ne saçma iş bu ya? 4 gün oldu olacak ama kargoya verilmedi siparişlerim.