Hepsiburada kargo takibi

gazwiez

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan 2 adet kulaklık sipariş ettim bunu nereden takip edebilirim? Takip kodum var.

Hepsiburada uygulaması üzerinden veri girişi yapılıyor. Siparişlerim kısmından kontrol edebilirsin.

Siparişlerim kısmında hangi kargonun getireceğini ve kargo takip numarası bulunmaktadır. Tarayıcıya Kargo firmasının isminin yanına kargo takip yazın ve çıkan baştaki siteye girin. Kargo takip numaranızı yazın. İyi günler.

hepsiJet üzerinden gönderi takibi sekmesine tıklayarak, kodu girerek takip edebilirsiniz.
Hepsiburada ürünleri genellikle kendi firması olan HepsiJet ile gönderiyor.

Arkadaşlar siparişi maalesef ben vermedim amcam verdi. Bu yüzden hangi kargoya verildiğini bilmiyorum bunu takip numarası ile öğrenebilir miyim?
Takip numarası ile kargonun nerede olduğunu kargo firmasının sitesinden öğrenebilirsin diye biliyorum. Onun için de kargo firmasını bilmen lazım tabii.

Arkadaşlar kargonun hangi firmaya verildiğini öğrendim sitesinden baktım. Konu kitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…