Hepsiburada KDV İndirimi ile PC Toplanır Mı?

Volkan Yıldız

Megapat
Merhabalar, aklımda bir süredir vakit geçirebileceğim oyun amaçlı PC toplama planı vardı. Hepsiburada'daki KDV indirimiyle sizce PC toplanır mı, mantıklı olur mu? 1070 Ti gibi modeller 3.000-3.500 TL aralığında.

Kasa ve HDD'yi daha önceden almıştım farklı bir PC toplama önerisi konumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel indirim var, fırsat değerlendirilebilir. Kasa ve HDD dışında bütün parçalar eksik mi? Bütçe ne? Monitör dahil mi?

Kasa ve HDD dışındaki tüm parçalar eksik, önceden PC toplama konusu açmıştım bütçem artınca vazgeçip MacBook Pro almıştım ama oyun da oynamak istiyorum bazen.

Bütçe sıkıntım yok ama çok fazla bir bütçe çıkarsın istemiyorum. Sizce ne kadar bir bütçe ayırmalıyım düzgün bir PC'ye? Çoğu oyunu kastırmadan, az FPS olmadan oynatsın istiyorum.

Güncel oyunlarda 1080p, yüksek ayarlarda 60 FPS civarı için GTX 1060/RX580 tabanlı bir sistem toplanabilir. Bunun bir üstü GTX 1070'dir zaten. Youtube'dan karşılaştırmalara bakın.

Siz yine de minimum ve maksimum çıkabileceğiniz bütçeyi belirtin. O doğrultuda öneri gelir.

Minimum 5-6 maksimum 9-10 bin ayırabilirim sanırım. 1070 Ti 3.000 TL civarındayken alayım diyorum, ileride pişman olmayayım almadım diye.

Minimum 5-6 maksimum 9-10 bin ayırabilirim sanırım. 1070 Ti 3.000 TL civarındayken alayım diyorum, ileride pişman olmayayım almadım diye.
3900TL ye rtx 2070 satılacakken o fiyata gtx almak bence mantıksız. Doların düşüşüne bağlı bir durum bu kdv indirimi değil bence.

Bu sistem gayet güzel sadece anakartın yerine 200 TL daha verip bunu almanı öneririm Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming ATX DDR4 USB 3.1 SATA600 Fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…