Hepsiburada KDV İndirimi ile PC Toplanır Mı?

Günlük 10 bin TL alışveriş limitim olduğu için şimdilik aşağıdaki parçaları alabildim. Umarım iyi yapmışımdır.

Günlük 10 bin TL alışveriş limitim olduğu için şimdilik aşağıdaki parçaları alabildim. Umarım iyi yapmışımdır.

Eki Görüntüle 338344

Ekran kartını değiştirmeye karar verdim, daha önce oyun bilgisayarım olmadığı için almışken en güncelini almak istediğimden dolayı RTX 2080 almaya karar verdim. Aşağıdaki ekran kartını alacağım. Henüz PSU da almadım yani güç kaynağını 2080'e göre seçeceğim.

Az önce kargo ile üstteki ekran görüntüsüne ait ürünlerim tümü geldi. SSD hariç hiçbirinin kutusunu açmadım, ekran kartını göndereceğimden dolayı açmadım. İşlemci ve anakartın kutusunu ise ne olur ne olmaz değiştirmem gerekir diye açmadım.

MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı | ITOPYA

Bu ekran kartını alacağımdan dolayı başka bir donanımı değiştirmeme gerek var mı? Pek bir bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…