Öm3ry Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #61 xbea dedi: Bana hem SMS hem mail yoluyla iptali bildirildi ve ödediğim para Hepsipay cüzdanıma geri yüklendi... Genişletmek için tıkla... Hangi kitapları almıştınız belki o kitabın stoğu fazladan girilmiştir.
xbea dedi: Bana hem SMS hem mail yoluyla iptali bildirildi ve ödediğim para Hepsipay cüzdanıma geri yüklendi... Genişletmek için tıkla... Hangi kitapları almıştınız belki o kitabın stoğu fazladan girilmiştir.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Ekim 2022 #62 Öm3ry dedi: Hangi kitapları almıştınız belki o kitabın stoğu fazladan girilmiştir. Genişletmek için tıkla... Zengin baba yoksul baba, strateji, insanlık 2.0, nakit akışı kitaplarını almıştım.
Öm3ry dedi: Hangi kitapları almıştınız belki o kitabın stoğu fazladan girilmiştir. Genişletmek için tıkla... Zengin baba yoksul baba, strateji, insanlık 2.0, nakit akışı kitaplarını almıştım.
M mk1ngy Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 100 28 Ekim 2022 #63 ben aradım şikayet ettim satıcıyı hepsiburada çözüm merkezine
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Ekim 2022 #64 Bu arada bu da kanıtı:
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.919 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #65 Bende de devam ediyor süreç. İptal gelecek büyük ihtimal. İadeyi cüzdana mı gönderiyorlar?
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Ekim 2022 #66 go ask alice dedi: Bende de devam ediyor süreç. İptal gelecek büyük ihtimal. İadeyi cüzdana mı gönderiyorlar? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oradan da istersen banka kartına aktarbiliyorsun.
go ask alice dedi: Bende de devam ediyor süreç. İptal gelecek büyük ihtimal. İadeyi cüzdana mı gönderiyorlar? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oradan da istersen banka kartına aktarbiliyorsun.
Öm3ry Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #67 xbea dedi: Zengin baba yoksul baba, strateji, insanlık 2.0, nakit akışı kitaplarını almıştım. Genişletmek için tıkla... Hâlâ bir ümidim var bu kitaplardan hiçbirini almadim.
xbea dedi: Zengin baba yoksul baba, strateji, insanlık 2.0, nakit akışı kitaplarını almıştım. Genişletmek için tıkla... Hâlâ bir ümidim var bu kitaplardan hiçbirini almadim.
Suvolta Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Ankara-İstanbul-Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #68 xbea dedi: Bana hem SMS hem mail yoluyla iptali bildirildi ve ödediğim para hepsipay cüzdanıma geri yüklendi... Genişletmek için tıkla... O zaman şaşırtmadı beklenen oldu.
xbea dedi: Bana hem SMS hem mail yoluyla iptali bildirildi ve ödediğim para hepsipay cüzdanıma geri yüklendi... Genişletmek için tıkla... O zaman şaşırtmadı beklenen oldu.
3 331087 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 605 Çözümler 4 28 Ekim 2022 #69 Bende de hala hazırlanıyor diyor. Bekleyelim mi daha?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.204 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Ekim 2022 #70 Bana da iptal mesaji geldi. Sanirim sirayla iptal ediyorlar herkese ayni anda dusmuyor. Umberto Eco kitaplarini almistim bu arada.
Bana da iptal mesaji geldi. Sanirim sirayla iptal ediyorlar herkese ayni anda dusmuyor. Umberto Eco kitaplarini almistim bu arada.