Beyler 4 gün önce Corsair Void Pro aldım ve memnun kalmadım. İade için kargoya bugün verdim. Sizce iade alınır mı çoğu kişi alınmaz diyor. Bir de size sorayım dedim.
Not: Kutuyu hiçbir yırtık dahi olmadan açtım kulaklığın üstünden çıkan jelatinlere kadar her şeyi içine koydum kulaklık hiçbir darbe ve çizik dahi almadı. Yeni kokusu hala üstünde. El kitabına dokunmadım bile.
Faturası falan da elimde. İçinden istenirse mikrofonun ucuna takılan sünger dahil tertemiz hepsi. Kutusunun dışındaki paket dahil duruyor.
İade ederken de her şeyi yerli yerine koyup iadeye yolladım kutusunun dışındakı paketide açmak için yırtmıştım malum. Bantladım ve yolladım sizce bir sıkıntı çıkar mı?
Kulaklık rahat değil çünkü.Kafa yastığını acayip kalın yapmışlar adam akıllı ayar yapamıyosun.Kalın ya kulaklık kulağa oturmuyo. Ondan sonra bu nedenden dolayı kafanı azıcık sallasan kulaklık düşüyor yada ayarı gidiyo.Sese gelince csgo için ayar yapmama rağman takım arkadaşlarım mikrofon basınca kulağın mahvoluyor.Arkadaşlarının sesleri adamların ayak seslerinden çok geliyor.Programı var icure diye ordada ayar yaptım yine aynı sonuç.Kısaca 600tl verip hiç rahat etmiyorsun.Bende Rampage SN-R5 var o daha rahat en azından kafana oturuyor ve çok sağlam kaç kez düşürdüm taş gibi o yüzden iade ediyorum Void Pro'yu.Onun yerine Hyperx Cloud Silver alacağım iadem kabul olursa.
Aynen abi çok haklısın yani ben youtube'da falan araştırma yaptım orda hiç detaylı araştırma yok.Çoğu kişi çok rahat falan diyor neyse aldım işte dedim Xantares boşuna kullanmıyodur herhalde diye ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşadım.Rahatlık 0 benim 150tl'lik kulaklığım çok daha rahat.600tl verip 150tl'lik kulaklıktan aldığım konforu alamamam çok üzdü.İşte iade alınırsa Hyperx Cloud Silver alacağım.
ben de bugün sennheiser gsp 350 yi iade ettim. medimarkttan almıştım fakat hiç rahat bir kulaklık değil. kafaya aşırı baskı yapıyor ve kulağı ağrıtıyor.Müzik performansı da tatmin etmedi. o kadar yazılım , ayar falan filan her şeyi yapmama rağmen sonuç değişmedi. 900 lirayı hakeden bir kulaklık değil bence. İade kabul olduktan sonra hyperx cloud 2 almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Bence alma rahat değil kulaklık kafaya oturmuyor.Ben iademi ettim Hyperx Cloud Silver şipariş ettim onun yerine.Ama senin bütçen daha geniş ise Cloud Silver yerine Cloud 2'yi öneririm.