Hepsiburada kullanılmış SSD iadesi

Neo17

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Hepsiburada'dan 250GB SATA 2.5" SSD aldım.
Ben ilgili ürünü laptobuma taktım fakat sonrasında laptobum bozuldu ve SSD'yi 14 gün içerisinde iade ettim. Fakat firma ürünün iadesini reddetti. Ürünü tekrar tarafıma kargoladı ve ürün elime ulaştı. Hepsiburada ile görüştüğümde ürünün kullanıldığını ifade ediyor. Benim koşulsuz iade hakkımı kullanmama engel mi bu durum? Ürüne verin fiziksel bir zarar da söz konusu değil kaldı ki benim bunu kullanacağım bir sistemim yok artık ve para iadesini talep ediyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim koşulsuz iade hakkımı kullanmama engel mi bu durum?
Ürünü kullanmış olman koşulsuz şartsız iade etmene engel değil. 14 gün içerisinde iade edebilirsin diyor kanun sana. Kabul edilmemiş olması firmanın suçudur. Zamanında satın aldığım ve 1 hafta süre boyunca kullanmış olduğum James Donkey marka SSD'yi iade istemiştim ve bana parasını göndermişlerdi.
Nasıl bir yol izlemeliyim?
THH'ye başvurmanı tavsiye ederim.

Marka ne kral ? Ben yardımcı olacağım sana.

tekrar merhaba, müşteri temsilcisine durumu anlattım. sağ olsunlar ilgilenip yardımcı oldular. satıcı ile iletişime geçmişler bugun tekrar kargoya verdim.

ürün samsung 870 evo 250 gb 2.5" idi.

tekrar merhaba, müşteri temsilcisine durumu anlattım. sağ olsunlar ilgilenip yardımcı oldular. satıcı ile iletişime geçmişler bugun tekrar kargoya verdim.

ürün samsung 870 evo 250 gb 2.5" idi.
Umarım bu süreç senin için iyi sonuçlanır dostum.

umarım hocam. sonuc neticelendiğinde yazarım. teşekkürler
güncellemek amacıyla yazıyorum. hepsiburada ekibinin talimatlarıyla tekrar kargoladığım ürünün iadesi yine reddedilmiş. sebep olarak "ürüne ait servis raporu iletilmemiştir" şeklinde belirtilmiş. Böyle bir raporu temin etme sorumluluğu bana mı ait arkadaşlar?
Arkadaşlar bu tarz durumlar yaşamamak için amazon tr'yi tavsiye ederim. resmen iade yapmamak için 40 takla atıyorlar. gözünü severim müşteri odaklı sitelerin. aynı hatayı siz yapmayın, tavsiye etmem.
hocam merhaba. iade işlemlerini maalesef gerçekleştiremedim. nasıl bi yardım sağlayacaktınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…