Emre5959 Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #21 Arkadaşlar ürün kullanılmış değilmiş Hepsiburada’dan özür diliyorum. Dün sistemi topladım bir kaç oyunda test ettim. Ayrıca msi attığım maile üst seviyelerde cd çıkmadığını ve jelatin olmadığını söyledi
Arkadaşlar ürün kullanılmış değilmiş Hepsiburada’dan özür diliyorum. Dün sistemi topladım bir kaç oyunda test ettim. Ayrıca msi attığım maile üst seviyelerde cd çıkmadığını ve jelatin olmadığını söyledi
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.793 Çözümler 4 Yer El Fureidis 16 Nisan 2020 #22 Desene ortalığı boşuna ayağa kaldırdık.
akbulutt Decapat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 4 Haziran 2020 #23 Beni de boş yere gerdin. Bende 2 saattir kontrol ediyorum. Neyse bu sayede MSI register kayıt etmiş oldum kartı.
Beni de boş yere gerdin. Bende 2 saattir kontrol ediyorum. Neyse bu sayede MSI register kayıt etmiş oldum kartı.