Hepsiburada kutusu yırtık iadeyi kabul eder mi?

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba Hepsiburada'dan bir ürün almıstım begenmeyince iade olusturudm kutuyu acarken azıcık yırttım ama kutu içeriginde eksik hiçbir şey yok gorselide bırakıyorum buraya.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-14 saat 13.33.56_c7f424ce.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-14 saat 13.33.56_c7f424ce.jpg
    290,9 KB · Görüntüleme: 76
Ürünün kutusunda zarar yoksa ki gözükmüyor, isterseniz farklı kutuya koyun. Kargo poşeti, kutusuna zarar gelmeyecek diye birşey yokki. Ben nalburdan yeni patpat alıp gönderiyorum iadelerimi. Henüz daha sıkıntı yaşamadım kargo poşeti/kutusu değişik diye. Tabi keyfi değişim olduğu için satıcı ile aranızdaki ilişki iadeyi kabul edip etmeyeceği.

Ürünün kutusunda zarar yoksa ki gözükmüyor, isterseniz farklı kutuya koyun. Kargo poşeti, kutusuna zarar gelmeyecek diye bir şey yok ki. Ben nalburadan yeni patpat alıp gönderiyorum iadelerimi. Henüz daha sıkıntı yaşamadım kargo poşeti/kutusu değişik diye. Tabii keyfi değişim olduğu için satıcı ile aranızdaki ilişki iadeyi kabul edip etmeyeceği.

Kutunn sadece açma yerinde var yırtık.

Ürünün kutusunda zarar yoksa ki gözükmüyor, isterseniz farklı kutuya koyun. Kargo poşeti, kutusuna zarar gelmeyecek diye bir şey yok ki. Ben nalburadan yeni patpat alıp gönderiyorum iadelerimi. Henüz daha sıkıntı yaşamadım kargo poşeti/kutusu değişik diye. Tabii keyfi değişim olduğu için satıcı ile aranızdaki ilişki iadeyi kabul edip etmeyeceği.

Hatta buyurun gorseli.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-14 saat 14.13.50_0ec775d5.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-14 saat 14.13.50_0ec775d5.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı