Hepsiburada laptop ambalajı yırtıldığı için iadeyi reddetme hakları var mı?

ardakara80

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan GPN Teknoloji adlı satıcıdan ASUS laptop aldım. Ürünü açarken şarjının ambalajını çıkartırken yanlışlıkla yırttım bunun dışında bir sorun yoktu.

Laptopu coil whine olduğundan dolayı iade ettim cayma hakkımı kullandığımı söylerek ancak Hepsiburada cihaz açıldığından dolayı artık 2.el olduğunu servis raporu olmadan iade almayacaklarını söyledi.

Servise laptoptaki coil whine sorununun videosunu attığımda bunun arızalı bir durum olmadığı bunun için doa raporu alamayacağımın cevabını aldım.

Bundan sonra ne yapabilirim buna hakları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Coil whine garantiye girmiyor diye bilmekteyim lakin 14 gün içinde iade hakkına sahipsiniz sırf ambalajdan ötürü almamaları bana hiç hukuksal gelmedi

Coil whine garantiye girmiyor diye bilmekteyim lakin 14 gün içinde iade hakkına sahipsiniz sırf ambalajdan ötürü almamaları bana hiç hukuksal gelmedi.

İadeden olumsuz yanıttan cihaz geldiğinde şarjın üstünde çizikler vardı keşke paketlemeden video fotoğraf çekseydim, muhtemelen iadesini engellemek için yaptılar.

İadeden olumsuz yanıttan cihaz geldiğinde şarjın üstünde çizikler vardı keşke paketlemeden video fotoğraf çekseydim, muhtemelen iadesini engellemek için yaptılar.

14 gün geçmediyse tüketici hakem heyetine başvurun

İncelenir ve evet büyük ihtimal hızlı sonuçlanır çünkü burada hak ihlali söz konusu.

Cihazda değişim istiyorum süreç sonunda para iadesi mi değişim mi yapıyolar, fiyatı artarsa zarara girmek istemiyorum bu süreç sonunda.

Cihazda değişim istiyorum süreç sonunda para iadesi mi değişim mi yapıyolar, fiyatı artarsa zarara girmek istemiyorum bu süreç sonunda.

Değişim ve iade hakkın var ama ne olacağını hakem heyetinde karar verirsin, iadeyi reddeten elemanlar değişimi kabul etmezler şu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…