Hepsiburada laptopu kaç günde getirir?

mustafab717

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan Monster Notebook siparişi verdim. İstanbul'da oturuyorum. Tahmini kaç gün beklerim İstanbul'da olduğum için daha hızlı bir hizmet alır mıyım sizce?

Kargoya verildikten 1-2 gün sonra gelir.

Hepsiburada'dan Monster Notebook siparişi verdim. İstanbul'da oturuyorum. Tahmini kaç gün beklerim İstanbul'da olduğum için daha hızlı bir hizmet alır mıyım sizce?

Ben yeni Acer Nitro 5 Gaming laptop aldım 1 gün sonra geldi hatta 20 saat.

Satıcıyla alakalı ürün eğer istanbuldan geliyorsa hızlı gelir başka uzak bir ilden geliyorsa geç gelir. PTT kargo biraz yavaş getiriyor bildiğim kadarıyla.

Ben yeni Acer Nitro 5 Gaming laptop aldım 1 gün sonra geldi hatta 20 saat.
Salı 00:10 da verdim sipariş. Hala kargoya bile verilmedi. Ayrıca 2 Aralık falan yazıyor kargoya verilecek diye. Can sıktı.

Satıcıyla alakalı ürün eğer istanbuldan geliyorsa hızlı gelir başka uzak bir ilden geliyorsa geç gelir. PTT kargo biraz yavaş getiriyor bildiğim kadarıyla.
Yurtiçi Kargo kullanıyorlar.

HepsiJet ile gelmiyor ise kargoya verildikten 1-2 sonra gelir kargoya yarın verilir bence hepsi jet ile geldi benimkisi sıfır sıkıntı ya hepsi jet adamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…