Hepsiburada limiti nasıl kullanılır?

Arrasies

Hectopat
Yer
Malatya
Hepsiburada'da 1500 TL Hepsipay limitim var ama alacağım ürün 1750 TL ve üründe 3 ay sonra taksitli öde kampanyası var. Ben bu ürünü çoklu kredi kartı yöntemiyle 250'sini ödeyip kalanını limitle ödeyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'da 1500 TL Hepsipay limitim var ama alacağım ürün 1750 TL ve üründe 3 ay sonra taksitli öde kampanyası var. Ben bu ürünü çoklu kredi kartı yöntemiyle 250'sini ödeyip kalanını limitle ödeyebilir miyim?
Tam olarak dediğini bilmiyorum ancak ben Ziraat kredi kartimda limit yetmiyordu içine bir miktar para yükleyip öyle alışveriş yapmıştım. Para ekleyince doğal olarak kullanılabilir limit artıyordu.

Borç ödemeye girip ordan para ekliyordum.

Yapabilirsin ödeme kısmında çıkar üstte bakiyeni kullan kartla öde vardır ona tıkla 1500TL limitini alır heme aşağıda da kartla öde deyip kartını seçerseniz kalan 250TL yi de kartınızdan çeker.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı