Hepsiburada memnuniyeti

Firma para iadesi konusunda tam bir kaplumbağa gibi davranıyor bu arada, şu anda yaklaşık 8 bin TL kadar alacağım var kendilerinden.
Araş Kurye denen merdiven altı firma benim ekran kartımı 1 aydır getirmedi, dağıtıma çıkardı eve gelmeden iade etti. Kargonuz Aras Kuryeye verilirse direk o siparişi iptal edin benden söylemesi.

Kendileri zaten yavaş, kurye sistemi en az 5 kat daha yavaş olan dandik şirket.

Aşağıda Hepsiburada ve Amazon Türkiye deneyimlerimi uzunca anlattım. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. :)

Şu sıralar sıkça "X firması rezaleti" konuları çok sık görüyorum. Tam aksine hızıyla memnun kaldığım Hepsiburada alışverişimi paylaşmak istedim.
Geçen sene Amazon Türkiye ve Hepsiburada'nın müşteri hizmetlerini aramıştım. Hepsiburada uzun süre müzik dinletmişti, çok bekletmişti. O zamanlar pandemi de yoktu. Amazon Türkiye müşteri hizmetlerine anında bağlanmıştım. Hepsiburada müşteri hizmetleri çok kaba davranış sergilemişlerdi, Amazon Türkiye her soruma kibarca cevap vermişti. Alacağım ürün kanunen iade kapsamına giren bir üründü. İki firmaya da ürün modelini vererek sormuştum tabii ki. Hepsiburada kutusunu açarsanız iade almayız demişti. Amazon kanunen iade kapsamına giren her ürünü iade alıyoruz demişti. Amazon'dan almıştım ben de. Bir sorun yaşamadım ürün kapıma kadar geldi. Sonra Amazon'un iade performansını denedim, ürünü kargoya verdikten kısa bir süre sonra iade gerçekleştirdiler.

Screenshot_2020-06-23 Siparişlerim - Hepsiburada - Kopya.png
Bu sene de şansımı deneyip Hepsiburada'ya kayıt oldum. Corsair HS35 sipariş ettim, sorunsuz gönderildi. Akşam sipariş ettiğim halde elime 5 gün içerisinde ulaştı. Ama not olarak ekleyeyim bu sene, henüz iki firmanın da müşteri hizmetlerini aramadım. O nedenle pandemi dönemindeki müşteri hizmetleri performanslarını bilemeyeceğim. Hepsiburada'nın iade performansını aldığım ürün kulaklık olduğu için denemeye gerek duymadım. İlk Hepsiburada deneyimim ile ilgili tek eksi olarak ufak tefek bir iki şeyi yazabilirim. Aras kargo kuryesi ürünü kapıma getirmemekte inat etti. Ricalarımı dinlemedi, ısrarla kaç kat aşağı inip ürünü merdiven girişinden teslim almaya mecbur etti. Hepsiburada fiziki bir fatura göndermedi. Ürünün dışındaki Hepsiburada kutusunda kargo şirketi nedeniyle yamukluk vardı ama asıl ürünümde bir sorun yoktu. Dışı jelatinli, koruma bantları kesilmemiş, temiz ve sıfır bir üründü.
Yakın bir zamanda bir yakınıma Amazon Türkiye üzerinden (Amazon Türkiye satıcılı) ürün siparişi verdik. Amazon'un da pandemi zamanındaki performansını değerlendirme fırsatım olacak böylece. :)

Yakın bir zamanda bir yakınıma Amazon Türkiye üzerinden (Amazon Türkiye satıcılı) ürün siparişi verdik. Amazon'un da pandemi zamanındaki performansını değerlendirme fırsatım olacak böylece. :)
@Onur Altuğ Sever FSP FP2000 ve Tunçmatik TSK2919 dün saat 14:15'te teslim edildi. FSP Champ 2K UPS'yi ise diğer ürünlerle aynı anda kargolamadıkları için elime bugün ulaştı. FSP Champ 2K UPS'yi Amazon, diğer ürünleri kargoladıktan bir saat sonra kargoya verdi. O yüzden bir gün gecikti. FSP FP2000 ve Tunçmatik TSK2919, siparişi verdikten henüz saati saatine 2 gün olmadan elimize ulaşmış oldu. FSP Champ 2K ise yaklaşık 15-20 dakika önce ulaştı. FSP Champ 2K'yı henüz incelemedim ama eleştiri olarak, diğer ürünleri ayrıca Amazon'a ait bir kutuya koyup kargolarlarken bunu direkt kendi kutusuyla yollamışlar. Bir de Tunçmatik TSK2919'un kendi kutusu yıpranık geldi. Kargoyla alakalı olduğunu düşünüyorum ama o zaman bu ürünle aynı anda ve aynı kargoyla teslim edilen FSP FP2000'in kendi kutusu niye tertemizdi? Regülatörde bir sıkıntı gözükmüyordu ama iade ürünümü diye de işkillenmedim değil. Olmazsa iade edebilirim. Bakalım bir.

Siparişlerimin teslimatı tamamlandığı için pandemi döneminde amazon.com.tr deneyimimin ön incelemesini de yazma gereği duydum.
Faydalı bir mesaj olması dileğiyle. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı