Hepsiburada mouse iade süreci

alper9335

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Arkadaşlar Hepsiburada'dan bir mouse aldım ama tam alışamadım. Zamanla alışılacak gibi de değil maalesef. 8 gün oldu ben bu mouseu koşulsuz şartsız iade edebilir miyim? Daha önce böyle bir durum yaşayanlar ve bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bunu biliyorum okudum. Burada mouse ile ilgili bir ibare yok ama böyle bir durum yaşayan var mı? Daha önce mousepad aldım mousepadin üzerinde dalgalar vardı ve geçmedi 3. gün iade ettim. İade kabul olmadı ve bana geri geldi. Bende yasal yollara başvuracağımı ürünü açtığımda fotoğrafını çektiğimi ve zaten bana o halde geldiğini söyledim. Korkudan hemen yollayın iade edelim dediler. (Mousepad alış verişim n11'den gerçekleşmişti.) Ama mouse ile ilgili iade süreci yaşayan biri bilgilendirirse sevinirim.

Ben de mouse almıştım HepsiBurada üzerin den ve ürünün kutusu yırtılmış bir şekil de gelmişti bana ben de iade ettim sorunsuz bir şekilde iade mi gerçekleştirdiler hızlı bir şekilde.
Sadece mouse da değil şu 3 hafta içerisin de 2 kere monitör iadesi yaptım her ikisinde de ürünü geri aldıkları gün paramı iade aldılar direk hesabıma geçti para.

Ben de mouse almıştım HepsiBurada üzerin den ve ürünün kutusu yırtılmış bir şekil de gelmişti bana ben de iade ettim sorunsuz bir şekilde iade mi gerçekleştirdiler hızlı bir şekilde.
Sadece mouse da değil şu 3 hafta içerisin de 2 kere monitör iadesi yaptım her ikisinde de ürünü geri aldıkları gün paramı iade aldılar direk hesabıma geçti para.

Satıcı hepsiburada mı yoksa farklı bir satıcımıydı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı