Hepsiburada, n11 satıcı mağazalar güvenilir mi?

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Yakın zamanda internet üzerinden telefon alacağım. Hepsiburada veya n11 üzerinden alacağım. İki site üzerinde de aynı telefonu satan baya mağaza var. Mağazaların hepsi güvenilir midir? Hangi mağazadan aldığım fark eder mi?

Öncelikle paranız garantili. Üründe yamuk olursa geri yollayıp paranızı iade alabilirsiniz. Ben belkide onlarca alışveriş yaptı her iki siteden de ve 1 sorunla bile karşılaşmadım. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz çünkü para siz ürüne onay verene kadar havuzda bekletilir. Ürüne onay vermeyip iade ederseniz paranız geri iade edilir. Ürünü onaylar veya onaylama süresi içinde onaylamazsanız otomatik olarak satıcıya para aktarımı gerçekleşir.

Almayı düşündüğünüz ürün linkini buradan paylaşın, daha uygun fiyatlı yada daha güvenilir link atabilecekler paylaşım yapacaktır.

Satıcıdan satıcıya değişir. Bazı satıcılar işini sorunsuzca yaparken bazı satıcılar ise sorumsuz, dikkatsiz ve kalitesiz olabiliyor. Alışveriş yaparken satıcının puanına ve aldığı yorumlara bakıp öyle yapın.

Mağaza puanlarına ve alışveriş sayısına dikkat edin. N11’i öneririm. Bazı mağazalarla sorun yaşadığım oldu. Hiçbirinde beni mağdur etmediler bugüne kadar. Umarım böyle de devam ederler.

Hepsiburada hakkında yorum yapamıyorum. Kendileriyle olan sorunlara bile çözüm getirmediler, farklı bir mağaza ile olan sorununuza ne olur, gerçekten bilemiyorum. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı