A Acer Fedaisi Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 751 19 Ağustos 2023 #1 Hepsiburada Premium'a geçmek istiyorum ama numaram ekli olmasına rağmen faturaya numara isteniyor. Üstüne basıyorum numarayı ekleyemiyorum ve yazamıyorum, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Hepsiburada Premium'a geçmek istiyorum ama numaram ekli olmasına rağmen faturaya numara isteniyor. Üstüne basıyorum numarayı ekleyemiyorum ve yazamıyorum, çözümü nedir?
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #2 Bilgisayardan deneyin.
A Acer Fedaisi Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 751 19 Ağustos 2023 #3 Serhat .s dedi: Bilgisayardan deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım yok hocam.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #4 Acer Fedaisi dedi: Bilgisayarım yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman başka cihazdan deneyin belki olur.
Acer Fedaisi dedi: Bilgisayarım yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman başka cihazdan deneyin belki olur.
A Acer Fedaisi Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 751 19 Ağustos 2023 #5 Serhat .s dedi: Hocam o zaman başka cihazdan deneyin belki olur. Genişletmek için tıkla... Bakıcam hocam. Serhat .s dedi: Hocam o zaman başka cihazdan deneyin belki olur. Genişletmek için tıkla... Yine olmuyor. Son düzenleme: 19 Ağustos 2023
Serhat .s dedi: Hocam o zaman başka cihazdan deneyin belki olur. Genişletmek için tıkla... Bakıcam hocam. Serhat .s dedi: Hocam o zaman başka cihazdan deneyin belki olur. Genişletmek için tıkla... Yine olmuyor.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #6 Acer Fedaisi dedi: Bakıcam hocam. Yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam belki sitede sıkıntı vardır yarın tekrar deneyin isterseniz.
Acer Fedaisi dedi: Bakıcam hocam. Yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam belki sitede sıkıntı vardır yarın tekrar deneyin isterseniz.
A Acer Fedaisi Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 751 19 Ağustos 2023 #7 Serhat .s dedi: Hocam belki sitede sıkıntı vardır yarın tekrar deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama kesin geçmem gerek.
Serhat .s dedi: Hocam belki sitede sıkıntı vardır yarın tekrar deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama kesin geçmem gerek.
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #8 Acer Fedaisi dedi: Deneyeceğim ama kesin geçmem gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam geçemezseniz bir arkadaşınıza söyleyin o kendisi kendi numarasıyla geçmeyi denesin.
Acer Fedaisi dedi: Deneyeceğim ama kesin geçmem gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam geçemezseniz bir arkadaşınıza söyleyin o kendisi kendi numarasıyla geçmeyi denesin.
A Acer Fedaisi Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 751 19 Ağustos 2023 #9 Serhat .s dedi: Hocam geçemezseniz bir arkadaşınıza söyleyin o kendisi kendi numarasıyla geçmeyi denesin. Genişletmek için tıkla... Hocam direk numara yazilmiyor.
Serhat .s dedi: Hocam geçemezseniz bir arkadaşınıza söyleyin o kendisi kendi numarasıyla geçmeyi denesin. Genişletmek için tıkla... Hocam direk numara yazilmiyor.