Hepsiburada ödeme bekleniyor problemi

Bende aynı şekilde sipariş verdim eğer seçtiğiniz bankada hesabınız yoksa hepsiburada hesap açtırıyor onu bekliyorsunuz hatta uzun sürdüğü ve 10 günü geçtiği için benim siparişim iptal oldu. Bir daha sipariş verdim. Bugün kartımı aldım. Hala ödeme bekleniyor diyo ödeme seçeneği de yok banka bizlik bir şey yok artık dedi. Bende bekliyorum.
Sonra ne oldu hocam ? Hatırlıyor musun ? Bende de ödeme bekleniyor. Denizbank üzerinden devam edin dedi. Denizbankın mobil uygulamasında sorun var. Müşteri ol'a tıklıyorum. Site sorun yaratıyor. Müşterisi de değilim. Ama onayladı,ödeme bekleniyor diyor.

Sonra ne oldu hocam ? Hatırlıyor musun ? Bende de ödeme bekleniyor. Denizbank üzerinden devam edin dedi. Denizbankın mobil uygulamasında sorun var. Müşteri ol'a tıklıyorum. Site sorun yaratıyor. Müşterisi de değilim. Ama onayladı,ödeme bekleniyor diyor.
Evet hocam denizbank o kadar uzun bir süre kabul etmedi ki kredi başvusunu iptal edip fibabankadan başvurdum ve 30 dakika içerisinde bütün işlemlerin tamamlanmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı