Benim için kulaklıkta on önem verdiğim şeylerden bir tanesi rahatlık ve konfor onun için uzun zamandır istediğim SteelSeries Arctis 3 aldım.
Nethouse ya da bittibitiyor adlı satıcı vardı hangisinden alacağımı bilemedim puanı ikisinin de gayet iyiydi. Ben de en uygun hangi satıcıdaysa ondan aldım aralarında pek fark yoktu zaten. Lakin bu satıcı güvenilir mi, bir sorun yaşar mıyım ve iade olduğu zaman bir sıkıntı olur mu emin değilim. Daha önce alan var mı bu satıcıdan?
Biliyorsunuz normalde kulaklıklar hijyen kategorisine giriyor, o yüzden problem olabilir. Fatura da bu şekilde yazı koymuşlar ama.
Ben genelde mağazanın puanına ve mağaza yorumlarına bakarım. Nethouse güvenilir onu biliyorum. Zaten Hepsiburada üzerinden bir sorun yaşarsanız da sorununuz çözülecektir.
@390845 Hepsiburada puan sistemine güvenme, mağaza ile ilgili sorun yaşarsan ve ürün sorunlu geldiği ilgili mesajları yayınlamıyorlar. Genelde iyi yorumlar paylaşıyorlar. Ben kronik sorun cihaz mesajı paylaşmıştım yayınlamadı herkes aldı o alanlar grup oluşturulup kimimiz iade etmiştik. Önemli konular paylaşırsa hata olmaz kullanıcı görür almaz.