Anılcn Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Ben telefon almıştım bozuk çıkınca geri verdim. İade istedim para bankaya atılıyor ama benim hesaba geçirilince başarısız oluyor vallahi beklemekten yoruldum. Artık ne zaman düzelir bu Papara? Dosya Ekleri Screenshot_2025-06-03-18-31-36-982_com.mobillium.papara-edit.jpg 127 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
Ben telefon almıştım bozuk çıkınca geri verdim. İade istedim para bankaya atılıyor ama benim hesaba geçirilince başarısız oluyor vallahi beklemekten yoruldum. Artık ne zaman düzelir bu Papara?
FidelSilverhand Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 502 Çözümler 5 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo. Cinsiyet Erkek Meslek 2037 Cumhurbaşkanı Adayı 3 Haziran 2025 #2 Hocam seçebiliyorsanız iadeyi hepsiburada bakiyesi olarak iade alın parayı. O bakiye başka karta çekilmiyor ama haberiniz olsun.
Hocam seçebiliyorsanız iadeyi hepsiburada bakiyesi olarak iade alın parayı. O bakiye başka karta çekilmiyor ama haberiniz olsun.
Anılcn Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 FidelSilverhand dedi: Hocam seçebiliyorsanız iadeyi hepsiburada bakiyesi olarak iade alın parayı. O bakiye başka karta çekilmiyor ama haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Aradım müşteri hizmetlerini başka bir hesaba ibana yapılması için talep oluşturucam denildi bekliyorum.
FidelSilverhand dedi: Hocam seçebiliyorsanız iadeyi hepsiburada bakiyesi olarak iade alın parayı. O bakiye başka karta çekilmiyor ama haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Aradım müşteri hizmetlerini başka bir hesaba ibana yapılması için talep oluşturucam denildi bekliyorum.