Hepsiburada premium avantajı BluTV üyeliği Max'e geçecek mi?

utkuffff

Centipat
Daha fazla  
Birkaç gün önce Hepsiburada premium aldım. Böylece BluTV üyelik kodu kazandım. Ama 15 Nisanda BluTV Max'e dönüşecek. Şu an BluTV'de Hepsiburada avantajı olan üyeliğim var. Max çıktığında bu üyelik Max'te kaldığı yerden devam edecek mi?

Evet, Hepsiburada ile gelen BluTV üyeliği, Max olarak devam edecek.

4-5 gün önce Hepsiburada ile BluTV kodunu kullanarak BluTV'den üyelik elde ettim. Ama şimdi BluTV Max'e dönüştü. Bu yüzdende BluTV aboneliğim gitti. Hepsiburada'dan Max avantajına girdiğimde Max izle butonu çıkıyor. Basınca da hala abonelik aktive edilmiyor Max'te.

Ne yapacağım?

Max ile iletişime geçmeniz lazım. Sizin gibi başkaları da üyeliği BluTV'den Max'e taşırken problem yaşamış.

Arkadaşlar bende bu sorundan müzdariptim ve çözdüm. Hala çözemediyseniz uygulayabilirsiniz. Hepsiburada premium aboneliğiniz var ise;
1. bilgisayar üstünden Hepsiburada premium hesabınıza giriş yapın.
2. hesabım kısmından premium avantajları seninle kısmına tıklayın.
3. hediye Max reklamlı üyelik yazıyor oraya tıklayın.
4. Max izle kısmına tıklayınca abonelik bilgisini görmüş olacaksınız ve aktifleşecek.

(Mobilden birçok kez denedim olmadı bende bilgisayar üzerinden Hepsiburada'dan giriş yaparak çözdüm!)

Ben bilgisayardanda Max izle butonuna tıklayınca bir değişiklik olmadı. Whatshapp Max desteğe yazdım hesabıma Kaan adında arkadaş 1 haftalık üyelik tanımladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…