HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 893 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #11 ademcal dedi: Kutusu açılmış ürünü kimse satın almak istemez bu biraz da satıcının insiyatifinde. Genişletmek için tıkla... Resimdeki ürün değil ama benim talep ettiğim ürün değil.
ademcal dedi: Kutusu açılmış ürünü kimse satın almak istemez bu biraz da satıcının insiyatifinde. Genişletmek için tıkla... Resimdeki ürün değil ama benim talep ettiğim ürün değil.
erkant Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #12 HikmetGven4TR dedi: 2E -2C Genişletmek için tıkla... Fark ettim, alttaki foto yeni aldığın.
HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 893 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #13 erkant dedi: Fark ettim, alttaki fotoğraf yeni aldığın. Genişletmek için tıkla... Ayn üsteki benim 5 aydır kullandigim RAM hatta arızalı çıkmıştı değişim olmuştu. Erdinç Eren Alan 0 dedi: İlandaki ürünle size gelen ürün aynı, satıcının sıfır kutulu ürününü açılmış hale getirdiniz. Bilemiyorum, kabul olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kutu yapısı özellikeri aynı ama gecikme değerleri farklı sistemimde uyumlu çalıştıramadım ve geri soktum ve etiketine baktım aynı seri ürünler değildi, faturası da yoktu fatura talep ettim ertesi gün iadeye gönderdim. İade onaylandı. Son düzenleme: 23 Haziran 2020
erkant dedi: Fark ettim, alttaki fotoğraf yeni aldığın. Genişletmek için tıkla... Ayn üsteki benim 5 aydır kullandigim RAM hatta arızalı çıkmıştı değişim olmuştu. Erdinç Eren Alan 0 dedi: İlandaki ürünle size gelen ürün aynı, satıcının sıfır kutulu ürününü açılmış hale getirdiniz. Bilemiyorum, kabul olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kutu yapısı özellikeri aynı ama gecikme değerleri farklı sistemimde uyumlu çalıştıramadım ve geri soktum ve etiketine baktım aynı seri ürünler değildi, faturası da yoktu fatura talep ettim ertesi gün iadeye gönderdim. İade onaylandı.
A ademsadik Megapat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #14 ademcal dedi: Kutusu açılmış ürünü kimse satın almak istemez bu biraz da satıcının insiyatifinde. Genişletmek için tıkla... ticaret kanunu diye bişey var 14 gün içinde mecbur gerı almak durumunda.
ademcal dedi: Kutusu açılmış ürünü kimse satın almak istemez bu biraz da satıcının insiyatifinde. Genişletmek için tıkla... ticaret kanunu diye bişey var 14 gün içinde mecbur gerı almak durumunda.