Kaliteden ödün vermeye bence gerek yok. Ne zaman kargoya verecekleri ne zaman kargodan geleceği hiçbir şey belli değil. İade ve değişim konusunda da pek esnek bir firma değil.
Satıcı sağlam duruyor. Zaten internetten yapılan alışverişlerde 15 gün içinde cayma hakkın var ve bu hakkın istisnalarında fare yok.
İncelemem işine yarar belki:
Asus Rog Gladius 1 faremi 3 yıl kullandıktan sonra daha iyi sensörlü ve hafif bir fare arayışına girdim. Asus Rog Gladius 1 almadan önce de gözüm Razer Deathadder Elite tarzı Razer ürünlerinde idi ama o zaman hem pahalılardı ve kronik sorunlar da olabiliyordu Razer farelerde. Asus Rog Gladius...
www.technopat.net
Ayrıca daha fazla tuşa ihtiyacın varsa Razer Basilisk V2 de öneririm.
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha önce incelemesini yaptığım Razer DeathAdder V2 kullanmaktaydım: https://www.technopat.net/sosyal/konu/razer-deathadder-v2-incelemesi.1319767/#post-9420068 FPS oyunlarında beklentimin çok üstünde bir fareydi ama oynadığım oyunlar CS:GO gibi salt FPS oyunlar değil. Rainbow 6 Siege, PUBG...
Kaliteden ödün vermeye bence gerek yok. Ne zaman kargoya verecekleri ne zaman kargodan geleceği hiçbir şey belli değil. İade ve değişim konusunda da pek esnek bir firma değil.
Forumdaki şikayet oranlarına baktığım için risk teşkil ediyor. Üstelik benim de zamanında bir SSD alışverişim olmuştu. 1 ayı aşkın sürede kargoya vermişlerdi.